Honeywell CT45 XP - Ergonomisk Touch Håndterminal

Fra den øverste hylde er Honeywell nu kommet med CT45 XP håndterminalen, der er en industri-robust ren Touch-terminal med mulighed for Pistolgrebs-betjening. Fremtidssikret konfiguration med nyeste Android og max product life cycle, stærk FlexRange scanner, mulighed for parring med RFID-reader m.m.

Med CT45 XP Touch håndterminalen skubber Honeywell til markedsoverliggeren med en industrielt hårdfør enhed, der samtidig har en brugervenlig formfaktor. Vægten er beskedne 282 gram inkl. batteri, men arbejdsfeltet er ikke desto mindre yderst respektable 1920x1080 pixels på en 5" skærm, dvs. såkaldt Full High Definition.

CT45 XP er født med Android 11, men er med sine 6 Gb RAM umiddelbart opgradérbar til og med Android 13, vel at mærke uden behov for hardware-opgradering. Og chip-set'et er tilmed forberedt for yderligere fremtidige Android-niveauer. Product Life Cycle er således maksimeret, dvs. lang tilgængelighed på markedet og lang adgang til reparationer og service packs. Dertil WiFi 6 kompatibel. Med andre ord en håndterminal, der er fremtidssikret længere frem end vi normalt ser det.

Standard-udgaven kommer med en fin 1D/2D stregkode imager, men kan også fås med Honeywells FlexRange dual-lens imager, der gør brugeren i stand til scanning både tæt på og på adskillige meters afstand.

CT45 XP er droptestet for gentagne tab/fald på beton fra hele 2,4 m højde (med Protective Boot) jfr. den amerikanske MIL-STD 810G standard, ligesom den også har bestået testen med 1500 såkaldte 3 fod (1 meter) "tumbles". Håndterminalen kan betjenes ved arbejdstemperaturer fra -20 gr. C til 50 gr. C og er desuden støv-/vandtæt på IP65 og IP68 niveau.

Med pistolgrebs-option (scan handle) kan brugeren opnå ekstra ergonomi, og det betyder virkelig noget, når arbejdsdagen for alvor er scanningsintensiv. Og der er vel at mærke tale om et scan handle, der ikke afblænder terminalens indbyggede kamera, som vi ellers ofte ser.

Desuden findes der et væld af options i form af monteringskits til f.eks. trucks, beskyttelseskapper, forskellige ladestationer, ringscanner m.v.

CT45 XP kan desuden blive til en RFID-læser ved parring med Honeywell's IH25 eller IH40 RFID reader sleds.

CT45 XP er således Honeywells front-runner blandt Touch-håndterminalerne, og den er virkelig klar til at tage fat på de krævende registreringsopgaver både ved udendørs og indendørs brug, ikke mindst:

  • Field mobility
  • Warehousing

Læs mere på produktsiden her.

Mere fra...

21.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell Xenon Ultra stregkodelæsere

19.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell PC45 labelprintere

15.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Zebra ET60 og ET65 Enterprise Industri-tablets

27.09.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Besøg os på årets hi 2023 messe i oktober

11.09.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

ZEBRA TC22 og TC27 håndterminaler

04.09.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Bartender Cloud