Honeywell EDA51K Touch-og-tastatur Håndterminal

Fra Honeywells program i håndterminaler kan vi nu præsentere ScanPal EDA51K - en rigtig fin entry-level terminal med både touch- og tastaturbetjening til lager- og logistikopgaver og Field Service.

ScanPal EDA51K er en ganske robust, men alligevel prisgunstig håndterminal, der er enkel og overkommelig at starte ud med. Lynspecs siger 300 gr. vægt, 4" touch display samt tastatur, en meget fornuftig standard range 1D/2D stregkodelæser og Android 10.

Med det integrerede 26-keys tastatur er denne håndterminal virkelig behagelig at arbejde med ved arbejdsrutiner, hvor der ofte skal angives f.eks. et antal for hver indscanning. Intensivt tastearbejde er generelt hurtigere udført med tastatur end med touch-indtastning. Desuden fylder et on-screen tastatur på rene touch-skærme typisk op mod halvdelen af skærmbilledet. Det efterlader mindre plads til rådighed til de vare-/logistikinformationer, som brugeren ellers ville drage fordel af.

EDA51K fås også med 4G og netop kombinationen af touch+tastatur og 4G er der meget få af på markedet.

Loadet med NPT's konfigurérbare Moto-Scan standardsoftware (option) kan brugeren skræddersy EDA51K brugerfladen til sine helt egne, funktions-specifikke arbejdsrutiner.

Håndterminalen er fugt- og støvtæt helt oppe på IP65 niveau og er også grundigt droptestet på beton. Helhedsindtrykket af ScanPal EDA51K er en handy håndterminal, der virkelig er skruet godt sammen i forhold til hvad vi ellers oplever i dette markedssegment.

EDA51K er målrettet de daglige opgaver på lagre og således velegnet til status/lageroptælling, varemodtagelse og ordreplukning. Field-Service er ligeledes et naturligt indsatsområde.

Læs mere på produktsiden her.

Mere fra...

07.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Etikettering på hætteglas, Eppendorf-rør og cryorør med CAB AXON

04.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

cab Hermes Q, industriel standardenhed til Print & Apply

01.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Barsk Windows industritablet - Getac F110 Gen 6

21.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell Xenon Ultra stregkodelæsere

19.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell PC45 labelprintere

15.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Zebra ET60 og ET65 Enterprise Industri-tablets