Honeywell PC45 labelprintere

Har du behov for et stærkt alternativ til din normalt anvendte desktop labelprinter, bør du virkelig kigge skarpt i retning af Honeywells nye kompakte labelprintere PC45D og PC45T.

Foto: Norris Print-Tech

Det er kraftigt ydende labelprintere, der kan håndtere både ganske små labels som f.eks. typelabels i decentral produktion og større labels som f.eks. kolli- og pakkelabels. Betjeningen er moderne og brugervenlig med mulighed for alle opkoblinger og brugeren har fuldt overblik over settings via touch-farveskærmen, der er standard på alle modeller.

Vi har efterhånden vænnet os til at de større labelprintere har et informativt touch-display, som giver brugeren fuldt overblik over printersettings og gør det let at bladre rundt i menuerne og justere og optimere printerindstillingerne. Dette er standard i Honeywells små PC45 labelprintere, der rent investeringsmæssigt befinder sig i den absolut overkommelige ende af skalaen.

Der er faktisk tale om printer-trillinger. Ud over direkte-thermo udgaven PC45D og thermo transfer udgaven PC45T (holdbart print med sort farvebånd), findes der også en direkte-thermo variant i HeathCare udgave. Den kendes på sit hvide, antimikrobisk overfladebehandlede kabinet, der er beregnet til at klare rengøring med et udvalg af desinfektionsmidler ud over blot almindelig isopropylalkohol.

De nye Honeywell-printere er fyldt med smarte detaljer. En PC45 har justerbar labelsensor, så printeren stabilt kan håndtere selv ikke-regulære labelformater. Udstyret med en Media Low Sensor (option), kan printerne fortælle brugeren, at det snart er tid at finde næste label- eller farvebåndsrulle frem. Uønskede pludselige afbrydelser i printningen kan således undgås. Honeywell kalder det Early Warning og det gælder både labels og farvebånd (T-model).

Med såkaldt Dual Ribbon funktion accepterer T-modellen farvebånd på både ½" og 1" kerne og kan sågar håndtere både udadrullet og indadrullet farvebånd. Det betyder adgang til et maksimalt udvalg i farvebånd, både mht. bredder og typer.

Der kan vælges mellem 203 dpi og 300 dpi printkvalitet, og standard er tear-off labelafrivning. PC45 printere fås også med cutter foruden dispensering og kan desuden fås i en Linerless-udgave med særlig Linerless-cutter. LAN og USB er en selvfølge. Som option kan WiFi med Bluetooth 5.1 leveres med fra fabrik, men også kan eftermonteres.

Som det ligeledes gælder for de øvrige printere i Honeywell-programmet kan PC45 printerne emulere bl.a. ZPL-sproget foruden Honeywells egne sprog som Direct Protokol og Fingerprint. En Honeywell printer er derfor umiddelbart klar til indsats selv på pladser, hvor der ellers hidtil har stået et andet printerfabrikat.

Printerne kan tilgås på mange måder, f.eks. med decideret labelsoftware som f.eks. BarTender. Honeywells printere har også PDF-direct, dvs. man kan sende en labelfil som PDF direkte til printeren uden at have nogen Windows-driver imellem. F.eks. hvis der skal sendes en pakkelabel fra en håndterminal, smartphone eller en tablet.

Læs mere på produktsiden for PC45 serien.

Mere fra...

19.04.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell EDA10A entry-level industritablet

07.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Etikettering på hætteglas, Eppendorf-rør og cryorør med CAB AXON

04.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

cab Hermes Q, industriel standardenhed til Print & Apply

01.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Barsk Windows industritablet - Getac F110 Gen 6

21.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell Xenon Ultra stregkodelæsere

19.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell PC45 labelprintere