Honeywell PX940 industriel præcisionslabelprinter

Har du behov for kompromisløs præcision i en industri-robust labelprinter. Så er det ubetinget Honeywell's PX940 der skal på banen.

Foto: Norris Print-Tech

Denne printer håndterer pålideligt print på labelhøjder helt ned til 3 mm (!). Og du kan tilmed få printeren med indbygget stregkode-verifier, så printet stregkodekvalitet overvåges og printeren automatisk laver et genprint, hvis stregkoden ikke opfylder de fastsatte krav.

Honeywell PX940 er en ganske usædvanlig labelprinter med et højt, højt niveau på alle måleparametrene.

Printeren kan fås med 3 forskellige printkvaliteter: 203, 300 og 600 dpi. Ønskes 600 dpi er det ofte ensbetydende med meget lille skrift og grafik samt 1D og 2D koder på ganske små labels, hvor pladsen og margenen er virkelig trang. Her er det afgørende at printeren arbejder præcist og er i stand til at placere printet ens hver gang. Det kan PX940, da den kan arbejde med +/- 0,2 mm nøjagtighed i printplaceringen. Når man printer på labels helt ned til 3 mm i højden, er præcisionen selvsagt altafgørende.

Labelprinteren fås med Verifier-option. Dvs. en integreret enhed, der kontrollerer den printede 1D stregkode op imod forud angivne kvalitetskrav efter den bredt anvendte ANSI-standard (grade A til F), hhv. simpel pass/fail verifikation. Lever den printede stregkode ikke op til det ønskede kvalitetsniveau, trækker printeren simpelthen labelbanen tilbage, printer en annulleringstekst efter eget valg/design hen over den dumpede label og printer-og-kontrollerer derefter en ny label. Selv 2D-koder kan kvalitetsvurderes på pass/fail niveau.

PX940 printeren er særdeles solid. Hele konstruktionen fra kabinet og motorer til lejer og spindler er bygget til intens 24/7 drift. Max printhastigheden er 354 mm/s (203 dpi), så der kan fokuseres på produktivitet såvel som kvalitet. En detalje som den roterende labelafrullerspindel sikrer en maksimalt gnidningsfri drift, herunder at støvfrigivelsen fra labelrullernes paprør reduceres til et minimum.

Peel/dispensering med opruller kan leveres som option og dette kan sågar integreres f.eks. med industrirobotter, når printeren også udstyres med applikatorinterface. WiFi-opkobling kan også tilvælges.

Mht. printer-integration har Honeywell-printerne naturligvis de kendte Fingerprint, Direct Protokol og IPL printersprog. PX940 kan imidlertid også indsættes på lige fod med eller som erstatning for f.eks. Zebra-printere, da de har fuld ZPL-emulering.

Det samlede billede er således en ualmindelig komplet labelprinter der kan indsættes på et bredt spekter af de mest udfordrende opgaver i f.eks. elektronik og pharmaceutisk industri, uanset om fokus er præcision og kvalitet, produktivitet eller en kombination heraf.

Læs mere på produktsiden om PX940.

Mere fra...

02.07.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

ZEBRA HC20 OG HC50 håndterminaler til pharma/healthcare

28.06.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell PC42E-T labelprinter

26.06.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell PX940 industriel præcisionslabelprinter

03.05.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Linerless Labelprint - Den miljøvenlige labelløsning

26.04.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Zebra MC9400 & MC9450 håndterminaler

19.04.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell EDA10A entry-level industritablet