Honeywell Xenon Ultra stregkodelæsere

Honeywells let-industrielle high performance scannere Xenon Ultra er nu på banen.

Foto: Norris Print-Tech

Det er kablede såvel som trådløse 1D/2D scannere, der virkelig går til stålet med effektiv scanning af selv ganske tvivlsomme 1D og 2D koder. Det er et bredt program, der omfatter en Standard Range scanner, en High Density læser til de små koder og en særlig LI-udgave til DPM-koder. Til sygehussektoren og til laboratorier og pharmaceutisk industri er en hvid HealthCare variant også med på paletten.

Der findes således en Honeywell Xenon Ultra scanner til lidt af hvert. Fælles for de nye Xenon Ultra scannere er et sæt aggressivt læsende scan engines. Standard Range læser alle de gængse 1D/2D koder i afstande fra 0 cm til over 1 meter. Kabelopkoblede udgaver (USB eller RS-232) benævnes Xenon Ultra 1960g og de trådløse benævnes Xenon Ultra 1962g.

High Density varianterne har lidt kortere læseafstande, men kan til gengæld afkode endnu mere komprimerede stregkoder og ikke mindst 2D-koder.

De særlige Xenon Ultra 1960LI og 1962LI har en scanneroptik, der er udviklet specifikt mod små koder og ikke mindst de vanskelige DPM koder, hvor f.eks. en 2D-kode er graveret i metal. DPM-koder er typisk kendetegnet ved at have en begrænset kontrast mellem kode og baggrund, ikke mindst fordi selve den graverede kode almindeligvis er noget lys/svag i det.

Der er også tænkt på sygehus og pharma-/laboratoriesektoren med en HealthCare variant. Den kendes på scannerens hvide antimikrobisk behandlede overflade, der er lettere at desinficere end almindelige scannere og desuden tåler flere desinfektionsmidler. HealthCare læserne fås også både i kablet og trådløs udgave.

De trådløse scannere fås med 2 slags baser. Den mest populære er presentation basen, hvor scanneren står op i basen og således også fungerer som håndfri enhed, da den læser så snart en 1D/2D kode "vises" hen foran scanneren. Dvs. en scanneropbygning, der giver brugeren maksimal ergonomi.

Xenon Ultra scannerne har en klar grøn sigteprik i midten af et hvidt-oplyst læsefelt, så brugeren hurtigt og sikkert kan ramme den ønskede kode.

Det brede Xenon Ultra program er afløser for det lidt smallere udvalg der fandtes i forgængerne Xenon XP 1950 og 1952 der forventes at udgå løbet af 2024.

Læs mere på produktsiden HER.

Mere fra...

19.04.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell EDA10A entry-level industritablet

07.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Etikettering på hætteglas, Eppendorf-rør og cryorør med CAB AXON

04.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

cab Hermes Q, industriel standardenhed til Print & Apply

01.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Barsk Windows industritablet - Getac F110 Gen 6

21.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell Xenon Ultra stregkodelæsere

19.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell PC45 labelprintere