Horsens-virksomhed first-mover i Danmark med nyt anlæg

Som den første 3PL-virksomhed i Danmark tager DKI Logistics A/S  1. september et helt nyt automatiseret kasselager i brug. Kasselageret har en kapacitet på mere end 500.000 lokationer og kan håndtere mere end 50.000 ordrelinjer i døgnet.

Det er erfaringerne fra samarbejdet med Region Midtjylland, der nu kommer blandt andet webshops til gode..

Ingen kunder er for små, og ingen er for store. DKIs nye anlæg giver selv mindre kunder særdeles attraktive priser.

- Vi har gået stille med dørene, mens vi har bygget anlægget op, fortæller direktør Thomas Haber Borch.

- Men nu er vi klar til at fortælle om de mange muligheder.

Mens traditionel 3PL er bygget på princippet ”man to goods”, vil det nye kasselager betyde at princippet ændres til ”goods to man”

Særligt attraktivt for grossister og webshops
De nye muligheder er attraktive for mange typer kunder, men i særlig grad for dem, hvor enhedsprisen har en relativ stor betydning.

Baggrunden for investeringen i anlægget er, at DKI Logistics A/S sidste år vandt et udbud fra Region Midtjylland. Opgaven går ud på at forestå den samlede vareforsyning til samtlige sygehuse, sundhedshuse, institutioner, praktiserende læger samt fodterapeuter i Region Midtjylland.

Det er første gang, regionen lægger den samlede lager-drift ud i et offentligt-privat samarbejde, og den 15-årige kontrakt har en samlet værdi på mere end en halv milliard kroner.

De ansatte på sygehusene, sundhedshusene, institutionerne samt de praktiserende læger og fodterapeuter bestiller varerne direkte hos DKI Logistics A/S.

Varerene plukkes og pakkes herefter på lageret og leveres af  DKI Logistics A/S fra dag til dag direkte til de enkelte afdelinger på sygehusene samt de øvrige modtagere, der kan bestille fra lageret.

I alt skal DKI Logistics A/S levere til flere tusinde modtager på sygehusene og omkring 1000 adresser på praksisområdet.

Det er den specialiserede viden om og erfaring med at pakke og levere mange forskellige varer til mange forskellige adresser, der nu også kommer andre kunder end Region Midtjyllands sundhedsvæsen til gode.

FAKTA OM DKI LOGISTICS A/S

DKI Logistics A/S er grundlagt 1. april 2001 og er i dag blandt de førende inden for 3PL i Danmark. Virksomheden er kendetegnet ved en flad organisation med kort vej til beslutninger og en fleksibel og forandringsvillig kultur med fokus på kunderne.

Virksomheden er kendt som pålidelig og velkonsolideret med en AA-rating fra Soliditet A/S. DKI Logistics A/S er økonomisk uafhængig.

DKI Logistics A/S har hovedkontor og ca. 85.000 kvm. lager i Horsens – direkte til E45 – samt ca. 90.000 kvm. lager i Køge ved E20. Virksomheden tilbyder også dansk distribution og bruger kun danske chauffører.

18.08.2022Dki Logistics

Sponseret

Rhenus Warehousing Solutions køber DKI Logistics A/S

16.03.2022Dki Logistics

Sponseret

DKI Logistics A/S præsenterer overskud på 92 millioner kroner

27.01.2021Dki Logistics

Sponseret

Tjekliste: Disse 6 ting vil du vide, hvis du vil flytte dit lager til en fuldautomatisk løsning

16.12.2020Dki Logistics

Sponseret

”Vores Vilde Verden”-fotografer forandrer verden med store og små skridt

10.11.2020Dki Logistics

Sponseret

DKI Logistics A/S får igen i år CSR-mærket af Horsens Alliancen

28.09.2020Dki Logistics

Sponseret

Radikal funktionsændring er en fordel for webshops