Hos N.C. Nielsen kan service være 100% elektrisk

De første elektriske servicebiler er en realitet N.C. Nielsen A/S. De nye elektriske servicebiler er i drift i København og på Fyn, og bidrager med emissionsfri kørsel, når servicemontøren besøger virksomheds kunder.

Bilerne er ekviperede med alt det nødvendige udstyr for at kunne servicere kunderne og fungerer som et rullende værksted med udstyr som værktøjer, smøremidler og reservedele til dagens opgaver.

Meningen med servicebilerne er ikke at de nødvendigvis skal køre langt hver dag, men betjene kunderne inden for en overskuelig radius fra servicemontørens private bopæl. Bilen har en rækkevidde på op til 250 km, når den er fuldt opladet og kan om nødvendigt oplades ved en lynlader på 20-25 minutter i en frokostpause og desuden medbringer servicemontøren selv sin egen oplader i bilen. 

Grøn omstilling hos N.C. Nielsen
Vi glæder os over at kunne bidrage til den grønne omstilling. Vi tager et skridt ad gangen og vil skifte til elektriske servicebiler, hvor det er muligt. Det er ofte muligt, hvor der er forholdsvis kort afstand til kunderne fra den enkelte servicemontørs private adresse. Vi har allerede bestilt de næste servicebiler og vil gradvist udskifte en del af flåden, fortæller servicechef Thomas Kamp Villadsen fra N.C. Nielsen. Han tilføjer: - Vores fynske montør kører normalt 20.-25.000 km om året i sin servicebil, og det kilometertal forventer vi ikke ændrer sig. Han er meget glad for bilen og oplever at el-bilen giver positiv opmærksomhed hos vores kunder. 

Udover de elektriske servicebiler bidrager N.C. Nielsen selv til den grønne omstilling med blandt andet flere el-firmabiler, ladestandere på P-pladserne ved hovedkontoret i Balling og en ISO 14001-certificering, hvor vi har forpligtet os til at nedbringe CO2-udledningen med 5% hvert år.

Læs mere om N.C. Nielsens servicekoncept her

Mere fra...

02.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

08.04.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Ny plukketruck er længe ventet

08.03.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Linde lancerer nyeste lagerteknologi

28.11.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

ACO FUNKI: Linde har ændret hele logistikken

05.11.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

En investering i sikkerhed er en investering i dine medarbejdere

31.10.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Linde tager fra hos Randers Tegl