i-PRO introducerer sin nyeste serie af multisensor kameraer med indbygget kunstig intelligens

Nye overvågningsenheder med bred dækning kombinerer enestående billedydeevne, fleksibilitet og intelligens til proaktiv videoovervågning.

De nye i-PRO multisensorkameraer fås med tre eller fire billedsensorer i opløsning på 4K, 6MP og 4MP, hvilket sikrer usædvanligt detaljeret billedoptagelse til 180° eller op til 360° synlighed, der kan tilpasses installationsmiljøet. Foto: Panasonic.

I overensstemmelse med sit mål om at være en pålidelig leverandør af næste generations AI kameraer introducerer i-PRO EMEA i dag sin nye multisensor kameraserie med deep learning-baseretkunstig intelligens indbygget på hardware-niveau. . Som næste skridt i i-PROs plan om at udbrede kunstig intelligens indenfor sikkerhedsbranchen, kommer de nye kameraer forudinstalleret med fire kraftfulde AI analyse-applikationer og er samtidig åbne for tilpasning med andre tredjeparts analyse-applikationer alt efter kundernes behov.

De nye i-PRO multisensorkameraer fås med tre eller fire billedsensorer i opløsning på 4K, 6MP og 4MP, hvilket sikrer usædvanligt detaljeret billedoptagelse til 180° eller op til 360° synlighed, der kan tilpasses installationsmiljøet. Alle disse funktioner kommer i det tyndeste og mest diskrete design på markedet, hvilket gør det nye sortiment banebrydende i sikkerhedsbranchen.

De nye i-PRO multisensor kameraer har en indbygget AI-processor, der gør det muligt for deep learning-analyse at registrere mennesker og køretøjer. Grundet i-PROs åbne AI-strategi gør SDK’en det nye sortiment helt åbent for tredjeparts applikationsudvikling. Modellerne tilbyder bredere dækningsfunktioner med et større hældningsområde end andre sammenlignelige modeller på markedet samt IR LED-belysning på udvalgte modeller for at sikre god billedkvalitet selv i meget mørke miljøer. Evnen til selvstændigt at registrere og differentiere objekter i store områder gør det muligt for sikkerhedspersonale at fokusere på objekter, der skiller sig ud fra mængden, hvilket forbedrer den samlede sikkerhed.

"Vi har nu gjort vores intelligente sortiment af S-serie AI-kameraer endnu smartere og mere fleksible, hvilket højner standarden inden for sikkerhed yderligere. Vores nye i-PRO multisensor kameraer tager breddækkende overvågning til et nyt niveau ved at kombinere ekstraordinær billekvalitet og udvidet deep learning in-kamera applikationer for at kunne levere proaktiv videoovervågning. Det nye tynde og diskrete design er også et bevis på, at vi aktivt lytter til vores kunders behov og implementerer dem i vores line-up. Det gør ikke blot de nye multisensor kameraer til en stærk sikkerhedshardware, men også til en åben sensorenhed, der nemt kan integreres i ethvert miljø”, siger Gerard Figols, President hos i-PRO EMEA.

Udover i-PRO-standarder for høj sikkerhed og beskyttelse af videodata, har de nye i-PRO multisensorkameraer også brancheførende FIPS 140-2 niveau 3-kryptering sikret af en tredjeparts certifikatudbyder. Det gør i-PRO multi-sensor kameraserien ideel til brug i en bred vifte af højsikkerhedsapplikationer inden for overvågning af byer og bygninger, logistik, industri og transport.

09.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Halvdelen af danske virksomheder tænker ikke over bæredygtighed når tablets går i stykker

08.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Tablets på danske arbejdspladser lever kun i to-tre år: ”Det er helt forkert”

07.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

4K Inspirerer: Panasonic Styrker sin Position som 4K-Anfører med nye Produkter på ISE-2023

06.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Panasonic Annoncerer Næste Generation af Kairos Live-Produktionsplatformen på ISE 2023

03.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Panasonic Udvider Sit Sortiment Af Interaktive Touchskærme Med Eq2-pcap-serien

02.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Danske virksomheder smider elektronik væk alt for tidligt