i-PRO og Vaxtor går sammen om at levere effektive ALPR-apps på AI-kompatible kameraer

Integration af VaxALPR med i-PRO AI-kameraer reducerer hardwareomkostninger og projektkompleksitet.

Fremadrettet planlægger Vaxtor også at integrere sine andre objekt tegngenkendelses applikationer (OCR), herunder deres generiske OCR-læser VaxOCR Genesis, til brug på i-PRO-kameraer. Foto: DigitalPR.

i-PRO EMEA og Vaxtor, en førende analyse-virksomhed, annoncerer i dag et globalt samarbejde for den nyeste generation af sin kraftfulde automatiserede nummerpladegenkendelsessoftware, VaxALPR, som nu kan køre på i-PRO’s AI-aktiverede kameramodeller. Disse kraftfulde og pålidelige AI-kompatible kameraer kan nu integrere Vaxtors højtydende og brugervenlige applikation – hvilket reducerer systemomkostninger og kompleksitet.
 
Med edge-analyser udført direkte i i-PRO kameraerne behøver kameraløsningen ikke at streame video til en pc/server for at sikre effektiv drift på alle netværk, herunder 4G. Appen kører integreret på i-PRO AI-kameraer med enkle licenser pr. kamera og uden minimum i antal kameraer. Det er også integreret til brug med i-PRO Video Insight videostyringssystem (VMS) for nem implementering og drift.
 
AI-løsningen er ideel til en række applikationer, herunder overvågning af byområder, parkering, adgangskontrol, sikkerhed, retshåndhævelse og intelligente transportsystemer (ITS). Denne nye VaxALPR applikation har en genkendelsesrate på over 98 procent og er velegnet til alle trafikmiljøer.
 
Fremadrettet planlægger Vaxtor også at integrere sine andre objekt tegngenkendelses applikationer (OCR), herunder deres generiske OCR-læser VaxOCR Genesis, til brug på i-PRO-kameraer. Denne bruger-programmerbare, multifunktionelle OCR åbner en helt ny række af anvendelser ud over sikkerhed, herunder lagerrevision, sporing af aktiver og logistik og for alle automatiseringsprocesser, der omfatter sporing af numeriske koder.
 
"Vi har været ret imponerede over processorkraften i i-PRO-kameraerne, det åbne system og fleksibiliteten og supporten fra det tekniske team. Kombinationen af kraftfuld hardware og samarbejde vil gøre det muligt for os at tilbyde endnu mere unik funktionalitet til vores fælles kunder. Vi har en spændende fremtid foran os”, siger Juan Vercher, CEO og grundlægger af Vaxtor.
 
"Det er i-PROs' mission at samarbejde med de stærkeste tredjeparts softwareudviklere og ved hjælp af vores åbne hardwarekamerasystem levere de mest kraftfulde AI-applikationer i enhver branche. Dette globale samarbejde med Vaxtor, en applikationsudbyder, der driver innovation i ALPR og OCR, er endnu et eksempel på vores kundefokuserede forretningsmodel”, siger Gerard Figols, President hos i-PRO EMEA.
 
For mere information om i-PRO og VaxALPR On Camera besøg:
https://i-pro.com/global/en/surveillance/i-pro-application-platform/application-list

09.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Halvdelen af danske virksomheder tænker ikke over bæredygtighed når tablets går i stykker

08.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Tablets på danske arbejdspladser lever kun i to-tre år: ”Det er helt forkert”

07.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

4K Inspirerer: Panasonic Styrker sin Position som 4K-Anfører med nye Produkter på ISE-2023

06.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Panasonic Annoncerer Næste Generation af Kairos Live-Produktionsplatformen på ISE 2023

03.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Panasonic Udvider Sit Sortiment Af Interaktive Touchskærme Med Eq2-pcap-serien

02.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Danske virksomheder smider elektronik væk alt for tidligt