INVITATION - BESØG OS PÅ ÅRETS HI 2021 MESSE I OKTOBER

Sæt kryds i kalenderen til en tur ind på stand L9164 (hal L) på HI-messen den 5.-7. oktober 2021 og få et kompetent indblik i de nyeste mærknings- og logistikløsninger inden for stregkoder, labels og datafangst.

På HI-messen vil Norris Print-Tech blandt andet vise Zebra EC55 håndterminalen frem, der har størrelse og tykkelse som en mobiltelefon, men til gengæld har indbygget stregkodescanner. Foto: Norris Print-Tech.

Vi trænger efterhånden til at få mødt hinanden ordentligt igen. Og det glæder vi os meget til, nu lejligheden for alvor byder sig i Herning om kort tid.

Hent din fribillet via www.hi-industri.dk/besoeg-messen/hent-billet og indtast nederst invitationskoden: hi-20392.

Kom og få en hands-on snak med os, hvad enten din opgave handler om labelprintning og printautomatik, eller det handler om scannere/håndterminaler/tablets til logistikarbejde med 1D stregkoder og 2D koder. Her har du et kort nyhedsresume:

Kig f.eks. nærmere på Zebra EC55 håndterminalen, der har størrelse og tykkelse som en mobiltelefon.

Men her er der til gengæld indbygget aktor - let og slank med muskler.

Eller gå til topmodellen i håndterminalklassen, Zebra MC93. Her oplever du hardcore robusthed med nyeste Android Enterprise, fremtidssikret chipset og best-in-class WiFi-performance. Dertil hotswap udskiftning af batteri.

Der kan vælges mellem forskellige keypads afhængig af behovet for indtastningsarbejde. Scan stregkoder og 2D koder på almindelige afstande á la ca. 30 cm. med standard range scan-engine eller nå helt op til 20 meters læseafstand med auto/longrange scan-engine.

MC93 er kompatibel med tidligere MC90/91/92 modeller mht. opladetilbehør med adaptorcups. Dvs. eksisterende ladetilbehør kan delvist genbruges. Den langtidsholdbare løsning til lager og logistik.

På printersiden har har vi Zebras nye ZD421 og ZD621 Desktop labelprintere med. På de modeller, der ikke har WiFi fra begyndelsen, kan det eftermonteres, hvilket er ganske unikt blandt de små printere. ZD621 serien fås med farve-touch display og hele interface-paletten, dvs. både WiFi og LAN i een og samme printer.

Disse printere præsterer pålidelig printning på labelhøjder helt ned til 6,4 mm. Og har du ikke fået de ønskede label-håndterings-options bestilt med fra start, kan både Dispenser (Peel) og Cutter ligeledes eftermonteres.

Vi modificerer desuden disse små arbejdsheste til anvendelse i mobile truck- og plukkevognsmiljøer.

Datalogic Memor K er en ny entry-level Håndterminal med lille baggrundsbelyst keypad.

Netop dette keypad er i mange tilfælde en fordel, hvor der ofte skal indtastes cifre som ved ordreplukning og status. Memor K byder på høj scan performance og giver brugeren en tydelig Greenspot feedback ved succesfuld scanning.

Den slanke, brugervenlige formfaktor er perfekt til opgaver med enhåndsbetjening. Memor K bringer dig igang med dataopsamling i lager- og retailløsninger for en meget overkommelig investering og kan naturligvis leveres med Moto-Scan std. APP'en. 

I den høje ende af skalaen finder du Datalogic Skorpio X5. Her oplever du overlegen scan-performance med de nyeste BlueTooth samt WiFi standarder i meget robust indpakning. Skorpio X5 har et meget tydeligt display, kraftig processor og en fremtidssikret Android-platform med fin opgraderings-lifecycle.

Hardware-standarden er helt up-to-date med bl.a. Hotswap batteriudskiftning. Det er forgængerne Falcon og Skorpio der således nu slås sammen i Skorpio X5.

Kom også omkring standen og oplev nogle af de mange løsninger inden for Print&Apply etikettering. Vi har f.eks. stor succes med cab PIXOR i fødevare- og industriproduktion. Det er en særdeles hurtig og alsidig labelapplikeringsenhed, der er integreret med cab's PX Q label print engine. Der kan printes og etiketteres både fra oven, fra neden og fra siderne.

OBS! Husk at vi også rådgiver om og producerer labels til dine mærkningsopgaver, herunder ikke mindst UL-godkendt mærkning.

Mere fra...

21.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell Xenon Ultra stregkodelæsere

19.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell PC45 labelprintere

15.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Zebra ET60 og ET65 Enterprise Industri-tablets

27.09.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Besøg os på årets hi 2023 messe i oktober

11.09.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

ZEBRA TC22 og TC27 håndterminaler

04.09.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Bartender Cloud