Kan AI også finde ørevoks?

Virksomheden TechSave har fået hjælp til at udforske mulighederne for, hvordan AI kan understøtte rensningen af in ear-høretelefoner.

Foto: Industriens Fond

TechSave har taget et stort skridt mod at forbedre kvalitetssikring af deres renseprocesser, når de rengører in-ear høretelefoner. Gennem AI Denmark og Teknologisk Institut har virksomheden fået rådgivning om, hvordan man kan bruge AI til at understøtte processerne. 

TechSave er en teknologivirksomhed, som udvikler renseprocesser og maskiner til rensning af særligt væskeskadet teknologi. Firmaet er tilstede i mere end 10 lande og har typisk maskiner stående på forskellige typer af elektronikværksteder. 

“Vi tilmeldte os AI Denmark , fordi vi gerne ville have afdækket den mangel på viden, som vi havde på området omkring kunstig intelligens,” siger Jonas Tedde, der er udviklingschef og grundlægger af Techsave.

Billedgenkendelse til kvalitetssikring

Jonas Tedde fortæller videre, at man gerne ville opnå en større viden om AI med henblik på at finde konkrete anvendelsesområder i forretningen. 

“Vi ville gerne have en grundforståelse af teknologien, så vi kunne beslutte os for, hvor vi kunne bruge AI i vores lille univers.”

TechSave har konkret arbejdet med billedgenkendelse, som i dette tilfælde har hjulpet med at identificere, hvornår høretelefonerne er helt rene, og hvornår der skal yderligere rengøring til, som det fremgår af videoen ovenover.

“Vi har fået en forståelse af, hvor lidt der skal til, før vi kan få et helt fantastisk output,” siger Jonas Tedde fra Techsave.

AI Denmark gennemfører skræddersyede udviklingsforløb af op til seks måneders varighed. Læs mere her

Mere fra...

24.06.2024Industriens Fond

Sponseret

Denne metode skaber resultater i danske virksomheder

12.06.2024Industriens Fond

Sponseret

Kan AI også finde ørevoks?

04.06.2024Industriens Fond

Sponseret

“Vi vil beregne det præcise CO2-aftryk for hver eneste tandhjul”

27.05.2024Industriens Fond

Sponseret

Kan din mad holde til et hackerangreb?

24.05.2024Industriens Fond

Sponseret

Dine samarbejdspartnere kan være en risiko for din virksomhed

16.05.2024Industriens Fond

Sponseret

Hvad er NIS2?