Kan din mad holde til et hackerangreb?

Pålidelighed er en essentiel faktor for enhver fødevarevirksomhed. Og med den tiltagende digitalisering af sektoren bliver cybersikkerhed mere og mere afgørende. Den udvikling stiller nye krav til virksomhederne – og heldigvis er der hjælp at hente.

Foto: Industriens Fond

ikkerhed er et nøgleparameter, når det handler om fødevarer. Kunderne vil gerne vide, hvad de kommer i munden, hvor det kommer fra, hvad der er i og hvor længe, det har været undervejs?

De vil gerne føle sig sikre på, at der er nogen, der har styr på produktet og håndterer ovennævnte spørgsmål på tilfredsstillende vis.

Dansk styrkeposition kan stækkes

Lige præcis på det område er den danske fødevaresektor godt positioneret. De danske produkter er velrenommerede og kendt for deres høje kvalitet – altså et betydningsfuldt konkurrenceparameter.

Netop derfor skal sektoren også have styr på den digitale sikkerhed. Og det gælder både hjemme på egen matrikel, men også i værdikæderne, der ofte rækker meget langt væk fra hovedkontoret.

Læs resten af artiklen her.

Mere fra...

12.06.2024Industriens Fond

Sponseret

Kan AI også finde ørevoks?

04.06.2024Industriens Fond

Sponseret

“Vi vil beregne det præcise CO2-aftryk for hver eneste tandhjul”

27.05.2024Industriens Fond

Sponseret

Kan din mad holde til et hackerangreb?

24.05.2024Industriens Fond

Sponseret

Dine samarbejdspartnere kan være en risiko for din virksomhed

16.05.2024Industriens Fond

Sponseret

Hvad er NIS2?

03.05.2024Industriens Fond

Sponseret

Cobots sparer Carlsbergs medarbejdere for nedslidning