Kop & Kande har indgået samarbejde med Delfi om leverance af digitale prisskilte til kædens butikker

Et nyt samarbejde mellem Kop & Kande og Delfi Technologies åbner op for at kædens ca. 100 butikker kan installere digitale prisskilte for at opnå øget fleksibilitet inden for prisstyring. En brugervenlig løsning, der letter arbejdet i butikkerne og samtidig er med til at forbedre kundeoplevelsen.

Foto: Delfi Technologies

Et nyt samarbejde mellem Kop & Kande og Delfi Technologies åbner op for at kædens ca. 100 butikker kan installere digitale prisskilte for at opnå øget fleksibilitet inden for prisstyring. En brugervenlig løsning, der letter arbejdet i butikkerne og samtidig er med til at forbedre kundeoplevelsen.

Den innovative løsning med digitale skiltning har gjort indtog hos Kop & Kande i Nykøbing Mors, der er den første Kop & Kande butik i kæden, som har omfavnet den digitale fremtid og implementeret digitale prisskilte fra Delfi Technologies. Denne investering har åbnet op for en række fordele, der styrker butikkens evne til at tilpasse sig markedet, modernisere driften og imødekomme kundernes behov på en mere dynamisk måde.

Den digitale transformation forventes at give butikken i Nykøbing Mors en klar konkurrencefordel og tjene som inspiration for andre butikker inden for Kop & Kande-kæden, der overvejer at indføre digitale prisskilte.

– Vi er da stolte af at være en slags pionerer inden for digital skiltning i Kop & Kande-kæden. Vi er overbeviste om, at det ikke blot er med til at forbedre effektiviteten i vores daglige drift, men også styrker hele kundeoplevelsen, fortæller Palle Bülow Kristensen, der er butiksindehaver hos Kop & Kande Nykøbing Mors.

– Samtidig har vi opnået en ekstra gevinst ved implementeringen af digitale prisskilte i form af en konkret tidsbesparelse. Det mærker vi især ved opsætning af nye skilte, både ved nye tilbud og ved efterfølgende nedtagning af skiltene – det hele foregår nu automatisk, fortsætter han.

Vi er da stolte af at være en slags pionerer inden for digital skiltning i Kop & Kande-kæden. Vi er overbeviste om, at det ikke blot er med til at forbedre effektiviteten i vores daglige drift, men også styrker hele kundeoplevelsen.

Palle Bülow Kristensen hos Kop & Kande

Dynamisk prisstyring med stor fleksibilitet

En af de mest markante fordele ved digitale prisskilte er den øgede fleksibilitet inden for prisstyring. Med digitale prisskilte kan Kop & Kande hurtigt og enkelt tilpasse priserne i realtid, hvilket er en stor konkurrencefordel i et dynamisk marked. Skiltene modtager automatisk nye opdateringer om priser eller generel vareinformation, som sendes ud fra systemet via en trådløs antenne.

Automatisk opdatering af kædens kampagnepriser er samtidig blevet betydeligt lettere, da butikken nu kan implementere nye kampagnepriser effektivt og øjeblikkeligt, hvilket sikrer, at kunderne altid ser de korrekte priser på hylden.

– Vores samarbejde med Delfi Technologies åbner op for implementeringen af digitale prisskilte i Kop & Kande butikkerne – et initiativ i tråd med ønsket om konstant at forbedre kundeoplevelsen og gøre hverdagen lettere for både personalet og vores kunder, siger Brian Fabricius Rasmussen, der er IT/Drift konsulent på kædekontoret hos Kop & Kande.

Med digitale prisskilte har butikkerne i Kop & Kande kæden fået mulighed for at integrere og synkronisere priser og kampagner fra webshoppen med priserne i den lokale butik. Det skaber en mere sammenhængende oplevelse for kunderne, uanset om de handler online eller i en fysisk butik. Desuden kan lokale tilpasninger implementeres direkte i butikken, hvilket gør det lettere for personalet at håndtere regionale præferencer eller kampagner, der specifikt retter sig mod det lokale marked med særlige tilbud.

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Et brugervenligt værktøj til medarbejderne

Det er ikke blot en praktisk løsning, der letter en stor del manuelt arbejde hos personalet, men også en elegant og moderne løsning, der er med til at løfte udtrykket i hele butikken. Butikkerne kan drage fordel af en brugervenlig løsning med fleksible layoutmuligheder, der spænder fra særlige kampagne-layouts og medlemspriser til mange andre tilpasningsmuligheder. Dette giver Kop & Kande mulighed for at skabe et mere dynamisk og engagerende miljø for deres kunder.

Selve løsningen er cloud-baseret og let at anvende i hverdagen. Lige så snart en vare er tilknyttet et af de digitale skilte, så modtager skiltet automatisk fremtidige opdateringer. Personalet kan anvende en mobil-app (BreeceGo) til at koble nye skilte og produkter sammen. Her har butikken valgt at anvende appen på eksisterende telefoner, hvorfra de så kan håndtere alt fra komplet systemoverblik til ændring af skiltelayout, slette/tilføje varer, etc. Man kan også installere appen på eksisterende håndterminaler, som f.eks. bruges til andre opgaver såsom statusoptælling eller varemodtagelse.

Om Kop & Kande

Kop & Kande er din go-to butik for køkkenudstyr og husholdningsprodukter. Her finder du alt du behøver til dit køkken og hjem med altid gode tilbud på køkkenudstyr, borddækning og gaver. Kæden er landsdækkende med ca. 100 butikker inklusiv på Grønland, Island og Færøerne, hvor 550 faguddannede medarbejdere står klar til at råde og vejlede i den lokale Kop & Kande butik.

Om Delfi Technologies

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og digitale prisskilte- primært til detail-, lager og logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 140 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra...

04.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Tættere på kunderne med digitale prisskilte

03.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Erfaren cykelforhandler har succes med digitale prisskilte

30.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

24/7 ubemandede butikker vinder frem med digitale prisskilte

29.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cycle Sport Silkeborg optimerer kundeoplevelsen med digitale prisskilte

21.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Effektiv lagerstyring med Delfi Technologies på NORMALS nye topmoderne 78.000 m2 logistikcenter

13.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cube Store – Radsport Bert drager fordel af digitale prisskilte