Lars Hultén bliver ny VD for Swisslog – Ulf Wallin søger mod nye udfordringer

Lars Hultén har siden juli måned 2014, taget over, som VD for Swisslog Norden. Ulf Wallin, som tiltrådte VD rollen i 2008, har det sidste år, haft dobbelt roller, idet han samtidig har fungeret som globalt ansvarlig for Swisslog´s eftermarked – og de

Lars Hultén, ny VD for Swisslog Norden.

21.08.2014

Sponseret

Swisslog, Swisslog

Lars Hultén har siden juli måned 2014, taget over, som VD for Swisslog Norden. Ulf Wallin, som tiltrådte VD rollen i 2008, har det sidste år, haft dobbelt roller, idet han samtidig har fungeret som globalt ansvarlig for Swisslog´s eftermarked – og det er denne rolle han nu tiltræder helt.

 ”Jeg ser frem mod min nye udfordring indenfor koncernen, som kommer til at omhandle fokusering på Swisslog´s tilbud til vores eksisterende kunder. Vi har allerede nu, en bred eftermarkeds portefølje, stærke lokale forankringer, og stor aktivitet nær vores kunder, men der findes yderligere udvikling af vores ydelser, som efterspørges på markedet. Med skræddersyede tilbud, ønsker vi fortsat at kunne levere tillid, samt en stille og tryg oplevelse for vores kunder, og deres logistikanlæg i hele verden”, siger Ulf Wallin

-Kontakten med det Nordiske marked forlader jeg ikke. Jeg har stadig mit kontor i Sverige – og Norden er en vigtig del i Swisslog´s kundeportefølje, med både ældre og nyere kundeinstallationer” fortsætter Ulf Wallin.

Lars Hultén har en mangeårig erfaring fra Supply Chain, og Operations management indenfor forskellige industrier. Senest kommer han fra Mobitec, hvor han har fungeret som operations manager og VD de sidste tre år. Lars har en eksamen som PhD, indenfor transport og logistik fra Chalmers.

- En uddannelse og erfaring, som passer godt ind i Swisslog´s organisation og tilbud, siger Ulf Wallin.

Mere fra...

05.04.2024Swisslog

Sponseret

Inbjudan Webinar: Strategisk lagerautomation - 25 april

19.03.2024Swisslog

Sponseret

Swisslog styrker sin tilstedeværelse i Danmark og ansætter Thorben Larsen som ny salgsansvarlig

11.03.2024Swisslog

Sponseret

Swisslog fremhever «den menneskelige siden av automatisering» under LogiMAT 2024

05.03.2024Swisslog

Sponseret

Consider an automated fulfillment solution for customers in stores and shopping cente

07.12.2023Swisslog

Sponseret

Varner’s new AutoStore soon to be fully operational – will be one of the fastest in the world

01.05.2023Swisslog

Sponseret

Swisslog rebranding reflects a new era of digital logistics