Leder du efter et partnerskab for livet?

Så behøver du ikke lede længere! "Forleden talte jeg med en af mine kollegaer om, hvad der gør Solutions Optimization til noget særligt. Han mente, at en af de største kvaliteter er, at vi følger kunden på hele rejsen.

25.02.2022

Sponseret

Columbus

Jeg tilføjede, hvor tilfredsstillende det er at se resultatet af sit arbejde bære frugt, både på kort sigt og i det lange løb," fortæller Britt Munk-Madsen, Global Director for Solution Optimization D365, Columbus.

Men det ville nok være en god idé først at beskrive, hvad Solutions Optimization er hos Columbus, da selve området er ret nyt.
"I mange år har ERP-projekter handlet om at hjælpe en kunde med at planlægge, implementere og gå live med en Microsoft Dynamics løsning. Bagefter efterlod man løsningen mere eller mindre til sig selv i mange år ud fra filosofien "if it ain't broken, don't fix it!," konstaterer Britt Munk-Madsen.

Et langvarigt forhold til kunder og projekter

Heldigvis har teknologien bevæget sig videre, og det har vi også. Og det er her, Solutions Optimization kommer i spil. I dag er de fleste Microsoft Dynamics løsninger levende, cloud-baserede projekter. De ændrer sig lidt i takt med nye udgivelser fra Microsoft. Der kommer nye funktioner til, integrationer bliver lidt nemmere, sikkerheden bliver bedre, og forbedringer tilføjes.

"Korrekt og kompetent implementering er selvfølgelig lige så vigtig, som den altid har været. Og hos Solutions Optimization nyder vi enormt godt af det tætte samarbejde med vores kollegaer, der er specialister på det område," Siger Britt Munk-Madsen.

Hjælper kunder med at forandre, optimere og maksismere værdien - døgnet rundt

"Men det er også virkelig vigtigt at hjælpe kunden med at få det maksimale ud af de altid skiftende muligheder, når løsningen er gået live - også i mange år ud i fremtiden. Derudover skal vi sikre, at løsningen afspejler virksomhedens skiftende behov. Det er det, vi laver i Solutions Optimization."

"For selv om det er muligt at ændre på løsningen løbende, er det ikke nogen let opgave. Det kræver omhyggelig og løbende indsigt i kundernes virksomhed og Microsofts udgivelsesplan, for at sikre at virksomheden får den maksimale værdi ud af sine investeringer," Pointerer Britt.

Navigation i et unikt professionelt landskab

"Resultatet er - efter min mening - helt unikt tilfredsstillende. Solutions Optimization kombinerer et tæt og langvarigt kundeforhold med et professionelt og storstilet samarbejde med organisationen hos Columbus - lokalt og globalt. For eksempel i tæt samarbejde med vores kollegaer overalt i Europa og Indien."

"Der er virkelig ikke to dage, der er ens, selv om vi er en relativt lille del af en +2.000 personer stærk organisation. Primært fordi vi – og resten af organisationen – kombinerer adgangen til et relativt unikt professionelt netværk med en iværksættertankegang, der giver den enkelte rigtig meget indflydelse og store muligheder."

"Personligt føler jeg, at en af fordelene er, at mine kollegaer og jeg kan sætte dagsordenen for en bedre fremtid for kunden. Endelig kan man også holde sig opdateret med nye udviklinger på et område, der er kendt for hurtig teknologisk udvikling, og det er virkelig enormt tilfredsstillende ud fra et professionelt synspunkt," tilføjer Britt afslutningsvis.

Vil du lære mere omkring stillingerne i Solution Optimization? Så klik her

Mere fra...

10.06.2024Columbus

Sponseret

The Retailer's Guide to 2024 - Beyond superficial omnichannel

03.06.2024Columbus

Sponseret

The Retailer's Guide to 2024 - The rise of alternative revenue streams

27.05.2024Columbus

Sponseret

The Retailer's Guide to 2024 - Driving sustainability and responsibility

20.05.2024Columbus

Sponseret

The Retailer's Guide to 2024 - Loyalty, brand identity, and time matter

14.05.2024Columbus

Sponseret

Case: B&O's digitale transformation skal styrke innovation og kundeoplevelse på samme tid

13.05.2024Columbus

Sponseret

Detailbranchens ultimative guide til Data og AI