Linde 1204 – den nye frontløber i sin klasse

Med Linde 1204 produktserien præsenterer N.C. Nielsen endnu en truckmodel, der er udviklet på den nye 12XX-platform. Gaffeltrucken hedder Linde H35-H50 med løftekapaciteter i intervallet 3,5- 5,0 tons og erstatter produktserien 394, som er en de mest succesfulde truckmodeller på det europæiske marked til dato.

Foto: N.C. Nielsen A/S.

Linde 1204 er den fjerde i rækken af 12XX-modeller og med en større kapacitet sætter den nye standarder i sin klasse. Med det nye truckkoncept sætter Linde et pejlemærke og løfter det teknologiske niveau hvad angår ydeevne, ergonomi, omkostningseffektivitet, sikkerhed og tilslutningsmuligheder.

De økonomiske argumenter vejer tungt i forhold til Linde 1204, især når man ser på truckens samlede livscyklus. Serviceomkostningerne er væsentligt lavere end den forrige generation. Trucken er særligt robust, kræver lav vedligeholdelse og har derfor brug for færre reparationer. Summen af de mange arbejdsoperationer i løbet af dagen giver alt i alt en langt større effektivitet.

Fokus på ergonomi

Linde 1204 er designet med ergonomi i særklasse. Det er let at komme ind og ud af førerkabinen med et bredt trinbræt, et håndtag på sikkerhedsbøjlen og et stort indgangsparti. Rattet, armlæn og kontrolpanelet er ergonomisk udformet og en række justeringsmuligheder af førersædet gør det muligt at finde en afslappet og ergonomisk korrekt arbejdsstilling inde i førerkabinen.

Førerpladsens udsyn giver føreren optimale arbejdsbetingelser og den størst mulige sikkerhed. Føreren bevarer overblikket i alle retninger – uanset om det er gennem forruden, sidedørene eller panoramataget med panserglas. Med valgfrie muligheder som fx Linde LED-Stripes, Linde VertiLights, Linde TruckSpot og Linde LED-Working light er sikkerheden også synlig ude fra. 

Unik køreoplevelse

Som i alle Linde-modeller er truckførerens behov i centrum. Frihøjden i kabinen, det optimerede udsyn og Lindes 2-pedal-system og Linde Load Control gør trucken nem, præcis og intuitiv at bruge. Gennemprøvede funktioner mindsker virkningen af stød og vibrationer på føreren. Derudover er funktionaliteten, følelsen og designet af betjeningselementerne og interiøret på linje med standarderne i bilindustrien.

Sikkerheden selv

Som alle andre Linde-maskiner repræsenterer Linde 1204 en høj sikkerhedsgrad. Den passive sikkerhed understøttes blandt andet af det optimerede udsyn for føreren og en række aktive hjælpesystemer løfter sikkerheden yderligere. Derudover fås en bred vifte af ekstraudstyr, som gør Linde 1204 modellerne til de nok sikreste truck i deres klasse.

Digitalt forbundet

Den nye truck er udviklet til vores digitale tidsalder og har indbygget netværk som standard. Talrige sensorer samt software- og hardwarekomponenter registrerer og indsamler data under drift, som herefter overføres trådløst til behandling og analyse. Via Linde Connect leverer trucken data til flådestyring og fjerndiagnostik samtidig med at udvalgte nøgletal er tilgængelige for truckføreren.

”Med Linde 1204 leverer vi en stærk truckløsning, når det gælder udendørskørsel og kombineret kørsel mellem udendørs og indendørs. Det er et stærkt kort på hånden, hvis man ønsker en robust, pålidelig og komfortabel all round-gaffeltruck til denne type kørsel. Jeg glæder mig rigtigt meget til at præsentere truckmodellen for vores danske kunder”, udtaler Country Manager Lars Westmark fra N.C. Nielsen.

Mere fra...

10.07.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Reachstacker med imponerende 180 ton løftekapacitet til Blue Water Shipping

24.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Fleksibel lagerhåndtering med elektrisk Terberg YT203-EV

02.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

08.04.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Ny plukketruck er længe ventet

08.03.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Linde lancerer nyeste lagerteknologi

28.11.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

ACO FUNKI: Linde har ændret hele logistikken