Linde klar med ny kraftfuld stablertrio

N.C. Nielsen A/S er Danmarks største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner med over 240 medarbejdere og en årlig omsætning på over 750 mio. kr. Virksomheden importerer og forhandler kørende materiel fra Linde, Terberg, Combilift, Konecranes, Seacom m.fl. Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertruck og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger.

N.C. Nielsen har nu udvidet Linde-produktporteføljen med tre nyudviklede el-stablere Linde MM10, Linde MM10i og Linde ML10. De løfter op til 1.000 kg i højder op til to meter – og fås tilmed i en variant, der kører med to varepaller på en gang..

N.C. Nielsen kan nu præsentere tre stærke produktnyheder til det danske marked, nemlig de nye Linde el-stablere med betegnelserne MM10, MM10i og ML10. De nye el-stablere fra Linde øger valgmulighederne betragteligt, når det gælder pallehåndtering i belastningsområdet op til 1.000 kg og i en løftehøjde på op til to meter.

Linde el-stablere gør pallehåndteringen markant lettere. Stablerne er udviklet til hverdagens mange palleløft og transport på forholdsvis korte strækninger fra lastbil til lager og fra lager til produktionslokale eller butik. Linde el-stablere sikrer en nemmere og mere præcis håndtering – selv hvor pladsen er trang.

Sikkerhed overalt
De tre Linde el-stablere til gående fører er sikkerheden selv. Udformningen af den forskudte styrestang beskytter førerens hænder, der holdes sikkert inden for stablerens rammer.

Stablerne er udviklet med en effektiv parkeringsbremse, så trucken standser på skråninger. Både ML10 (standard mast) og MM10 (monomast) giver et godt overblik over lasten og håndteringsprocessen.

Mobil arbejdsbænk
Alsidigheden har været et nøgleord hos Lindes produktudviklere. Som mobil arbejdsbænk kan Linde ML10 bruges til forskellige produktions- eller vedligeholdelsesopgaver, hvor komponenter, råmaterialer og værktøjer automatisk kan løftes op til en ergonomisk korrekt arbejdshøjde for den person, som skal udføre opgaven.

To paller ad gangen
Forkortelsen Linde MM10i dækker over ordene monomast med initialløft. Det betyder, at denne version af Linde el-stablerne kan køre med to varepaller på én gang. Først løftes en palle med gaflerne op i højden og dernæst hæves en anden palle på støttebenene, så køreturene bliver dobbelt så effektive. 

Høj driftssikkerhed
Den holdbare motor i stablerne giver en vedvarende, høj ydelse og driftssikkerhed til en travl dag. Det robuste chassis med forstærket gaffelstruktur medfører en sikker lasthåndtering. Samtidig har føreren altid overblik over batteriets tilstand og ydeevne – også når stablerne leveres med N.C. Nielsens egenudviklede Lithium-ION batterier.

– Vi forventer os rigtigt meget af de nye Linde el-stablere. De udvider den eksisterende produktportefølje og giver vores kunder endnu flere valgmuligheder i den lette ende af skalaen. Linde har formået at skabe nogle robuste, kompakte og højtydende arbejdsheste, som passer perfekt til forskellige lettere transportopgaver inden for eksempelvis industri, lagerlogistik og detailhandel, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen. 

Vil du vide mere?
Kontakt salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen på +45 99 83 83 83 eller mail
ac@nc-nielsen.dk om yderligere informationer til indholdet af denne pressemeddelelse.

Mere fra...

10.07.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Reachstacker med imponerende 180 ton løftekapacitet til Blue Water Shipping

24.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Fleksibel lagerhåndtering med elektrisk Terberg YT203-EV

02.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

08.04.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Ny plukketruck er længe ventet

08.03.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Linde lancerer nyeste lagerteknologi

28.11.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

ACO FUNKI: Linde har ændret hele logistikken