Linde tager fra hos Randers Tegl

Hos Randers Tegl i Højslev er der ingen tvivl. De dyrebare tagsten har bedst af at blive fragtet af en Linde. Efter en periode med et andet truckmærke, har teglværket købt og betalt to nye truck fra N.C. Nielsen. En Linde H45D/1204 gaffeltruck med en kapacitet på 4,5 ton klarer det tunge læssearbejde og en Linde E30/1252 el-truck håndterer det lette og forefaldende transportarbejde.

Linde er det foretrukne truckmærke hos Randers Tegl med en samlet flåde på over 50 Linde-enheder på koncernens fem teglværker i Danmark og i Tyskland. På teglværket i Højslev fremstilles over seks millioner tagsten årligt. De røde Linde-truck matcher på alle måder de røde murstensbygninger og de tusindvis af tegltagsten på paller, der blot venter på at komme afsted for at gøre lykke på alverdens tage.

Teglværket i Højslev fremstiller vingetagsten, falstagsten og tilbehør med i alt 750 teglvarenumre på listen. Alle værkets 40 medarbejdere har truckcertifikat, så de kan betjene Linde truckene og den øvrige flåde af kørende materiel, der kan boltre sig på 5,5 hektar, hvoraf de 20.000 kvm er under tag. Området er let kuperet og højdeforskellen på matriklen har også haft indflydelse på truckvalget:

– Vi har valgt en Linde dieseltruck til læssearbejdet, da en eldrevet gaffeltruck ville løbe tør for strøm på stigningerne uden for fabrikken. Trucken skal klare en højdeforskel på omkring otte meter på turen fra udløbsbåndet og ned til udendørslageret. Havde arealet været helt fladt, havde vi naturligvis købt en eldrevet Linde-truck til læssearbejdet, fortæller fabrikschef Thomas Wøhlk fra Randers Tegl i Højslev.

Stensikker transport
Teglværket i Højslev har kørt Linde siden 1983. Fremstilling af tagsten er en transporttung proces, hvor de færdigproducerede tagsten løbende skal køres på lager og hvor strømmen af lastbiler hele tiden skal have friske forsyninger af tunge paller med tagsten. Desuden skal der køres med tomme paller, containere med restmaterialer til genbrug, råmaterialer og hentes paller med tilbehør fra plukkelageret. 

– Vi er afhængige af en høj oppetid og at kunne holde forretningen kørende. Derfor foretrækker vi Linde-truck, som fungerer upåklageligt og yderst sjældent har nedbrud. Jeg vil gerne fremhæve N.C. Nielsens gode servicekoncept. Servicemontøren fra N.C. Nielsen bor i området og kommer med kort varsel, hvis der er det mindste i vejen og han bliver til opgaven er løst, pointerer Thomas Wøhlk.

Den nye Linde H45D/1204 er sikkerheden selv. Den er designet med slanke og asymmetriske masteprofiler, smalle A-stolper og en rummelig førerkabine med sænket frontplade, så føreren har et godt udsyn hele vejen rundt om maskinen. Truckens lave tyngdepunkt, udsynet og sikkerheds-assist-systemer som Linde Curve Assist sikrer en stabil, hastighedsreguleret og sikker truckkørsel under alle forhold på teglværket.

Komfort i kabinen
Et kardinalpunkt for medarbejderne i Højslev var kabinekomforten og deres ønsker til denne spillede en afgørende rolle i valget af nye truck. Linde H45D/1204 læssetrucken er således udstyret med aircondition, luftaffjedret førersæde, displays og ergonomiske greb og kontakter, der er på højde med standarderne i bilindustrien. Øget komfort skulle gerne give øget arbejdsglæde og derfor blev ønskerne efterkommet:

– Vi lytter altid til vores medarbejdere. Så vi valgte at købe ekstra udstyr til truckene og fik dem indrettet i samarbejde med truckførerne. De har taget godt imod de nye Linde-truck og processen har givet truckførerne ejerskab til maskinerne. Det kan jeg sige med sikkerhed, da jeg er i daglig kontakt med truckførerne, slutter fabrikschef Thomas Wøhlk fra Randers Tegl i Højslev.

Vil du vide mere?
Kontakt salgschef Jesper Bech fra N.C. Nielsen på 20 82 83 27 eller mail jebe@nc-nielsen.dk om yderligere informationer til indholdet af denne pressemeddelelse.

Mere fra...

24.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Fleksibel lagerhåndtering med elektrisk Terberg YT203-EV

02.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

08.04.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Ny plukketruck er længe ventet

08.03.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Linde lancerer nyeste lagerteknologi

28.11.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

ACO FUNKI: Linde har ændret hele logistikken

05.11.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

En investering i sikkerhed er en investering i dine medarbejdere