Logimatic holder indlæg på DI's produktivitetskonference

Dansk Industri inviterer til produktivitetskonference og har bl.a. engageret Logimatic til at holde indlæg om, hvordan danske virksomheder kan øge produktiviteten i deres logistik.

Konferencen afholdes som opfølgning på flere seminarforløb, hvor virksomheder inden for metal- og maskinindustrien har arbejdet med at øge produktiviteten med minimum 25% med det formål at kunne fastholde arbejdspladser i Danmark.

I forløbet har de deltagende virksomheder individuelt valgt fokus for produktivitetsudviklingen afhængigt af om det største potentiale var i f.eks. produktionen eller administrationen.

Produktivitetskonferencen kommer bredt omkring henholdsvis den interne og eksterne transport og logistik, manuel vs automatiseret produktion, m.m.

Niels Have fra Logimatic giver inspiration til, hvor man typisk kan ’høste de lavt hængende frugter’ samt metoder og løsningselementer til produktivitetsudvikling i den interne logistik.

Konferencen afsluttes med en opfordring og inspiration til virksomhederne om, at fortsætte det videre arbejde med produktivitetsudvikling i netværket gennem eksterne oplæg, læring fra andre virksomheder og generelle drøftelser.

Se mere på www.logiawms.dk

Mere fra...

01.02.2024Roima Intelligence

Sponseret

Ny LOGIA-funktionalitet styrker varemodtagelsen

18.12.2023Roima Intelligence

Sponseret

Sports Group Denmark stiller skarpt på effektiviteten med LOGIA

11.12.2023Roima Intelligence

Sponseret

Besko opnår 78% øget effektivitet med lagerautomater og WMS

04.12.2023Roima Intelligence

Sponseret

European House of Beds har fokus på logistikoptimering

29.11.2023Roima Intelligence

Sponseret

Lagerstyringen flasker sig for Supervin

11.04.2023Roima Intelligence

Sponseret

Migatronic indleder 2023 med en opgradering af LOGIA