Logistik-nykommeren Zimply Solved investerer i en AutoStore®-løsning fra Swisslog

Logistikvirksomheden Zimply Solved har valgt Swisslog som automationsleverandør til sit nye lager i Värnamo. Som et første skridt har man besluttet at investere i en AutoStore®-løsning med tilhørende banesystem og plukkestationer.

AutoStore-løsning fra Swisslog.

11.10.2019

Sponseret

Swisslog

Vores datterselskab 1337 Logistics har indgået en kontrakt med en større kunde, som efterspørger en smart og effektiv automationsløsning. Derfor vurderede vi forskellige mulige løsninger og faldt for AutoStore®, eftersom den kan udbygges trinvist, uden at det forstyrrer den normale produktion, siger Roger Hallberg, partner i Zimply Solved og administrerende direktør for datterselskabet 1337 Logistics.

AutoStore®-anlægget skal installeres på et nyetableret lager i Bredastensområdet i Värnamo, hvor det vil servicere flere forskellige kunder, blandt andet flere e-butikker. Byggeriet er lige blevet sat i gang, og anlægget kommer til at koste cirka 90 MSEK og beskæftige 15 personer. I første etape vil anlægget bestå af 10.000 kasser, som håndteres af 10 robotter.

– Med det fuldt automatiserede lager kan vi tilbyde vores kunder en effektiv helhedsløsning til deres logistik. På lang sigt er vi interesserede i at automatisere endnu mere, og vi ser Swisslogs brede portefølje inden for logistik automation som et stort aktiv, der vil give os et væld af interessante muligheder, siger Roger Hallberg. 

Installationen af AutoStore®-anlægget inklusive banesystem og plukkestationer påbegyndes i midten af september. Anlægges skal tages i drift den 1. november 2019. Automationsløsningen understøttes af Swisslogs WMS SynQ, som integreres med Zimply Solveds eget WMS. 

Mere fra...

07.12.2023Swisslog

Sponseret

Varner’s new AutoStore soon to be fully operational – will be one of the fastest in the world

01.05.2023Swisslog

Sponseret

Swisslog rebranding reflects a new era of digital logistics

07.03.2023Swisslog

Sponseret

Swisslog wins Warehouse Tech of the Year award at KSA Logistics & Transport Awards 2023

10.10.2022Swisslog

Sponseret

Innvielse av Estlands første AutoStore – levert av Swisslog

02.08.2022Swisslog

Sponseret

Broman Group continues to automate with Swisslog

23.05.2022Swisslog

Sponseret

Unil partners with Swisslog for its automated high-bay warehouse