Logistik og mærkning på HI 2013 - nyheder fra Norris Print-Tech A/S

På årets HI industrimesse 3. til 6. september i Herning går Norris Print-Tech A/S (NPT) virkelig all-in med den mest massive indsats hidtil, både hvad angår produktnyheder/udvalg, standareal og personale-tilstedeværelse på standen. Der præsenteres således en række nyheder inden for stregkoder, labels og datafangst til mærknings- og logistikløsninger i produktion, lager og forsendelse:

Moto-Scan 4 – skalerbar datafangstløsning med

WiFi og GSM (3G)

Stregkodebaseret lager- og logistikarbejde kan i princippet koges ned til 4 typer datafangst - varemodtagelse, afsendelse (plukning), statusoptælling og vareflytning (lokationsflytning). Dette var baggrunden for den første udgave af Moto-Scan softwaren udviklet til Motorola håndterminaler. Udover at kunne gemme og overføre de indscannede og indtastede data via docking station, kan data i dag overføres og synkroniseres via WLAN eller sågar over GSM-nettet (3G).

Brugeren eller IT-afdelingen kan selv navngive alle menu-titler og feltbetegnelser og i øvrigt frit vælge hvor mange menuer og felter der skal indgå i en datafangstrutine. Moto-Scan opsætninger kan editeres og gemmes for hurtig udrulning til nye brugere eller nye opgaver ved hjælp at den medfølgende PC-baserede setup-software.

En database kan også uploades til håndterminalen, f.eks. med dagens ordrer der skal plukkes, eller en lagerliste der skal tælles op efter.

Moto-Scan4 kan afvikles på langt de fleste Motorola håndterminaler uanset om de kører Windows CE eller Windows Mobile 6 styresystem. Skærmbillederne autoskalerer selv til den aktuelle skærmstørrelse og Moto-Scan 4 kan således fungere både med de lidt ældre håndterminaler med non-touch skærm og de større enheder med touch-skærm såsom MC45, MC3100 og sågar MC9100.

Zebra ZT230 med dispenser for

semiautomatisk etikettering

Norris Print-Tech A/S er i 2013 blevet opgraderet til Zebra Premier Partner. Det er højeste niveau i Zebra Technologies’ verden og er udtryk for en kompetent og dedikeret salgs- og serviceindsats med Zebras produktprogram.

Model ZT230 er Zebras stærke bud på en kompakt mellemklasse labelprinter. ZT230 er for nylig kommet i en udgave med intern opruller og dispenserfunktion for semiautomatisk etikettering. Dvs. printeren hjælper brugeren med at skille labelen fra selve bagpapiret (lineren), hvormed det er muligt at enhåndsetikettere emnet. Printeren fås med netkort, har grafisk display og så stor Flash-hukommelse, at selv de tungeste asiatiske fonte kan installeres i printeren og således kan anvendes i printjobs fra f.eks. SAP og MBS NAV/Ax. NPT præsenterer også resten af Zebras brede program i labelprintløsninger – både mobile løsninger og de industrielle til 24-7 produktion.

Web PrintManager for automatisk labelprintning med ERP/WMS-data

Automation i produktions- og logistikprocesserne er en afgørende konkurrenceparameter for danske virksomheder. I mærkningsprocessen gælder det om at få data effektivt og korrekt printet på labels. De samme vare- og ordredata skal i dag ofte printes på forskellige sprog og i forskellige kunde- eller landespecifikke layouts. Dette er ganske svært at styre fra ERP-systemer såsom SAP, Navision m.fl. der ikke er gearet til labelopmærkningsopgaver. Her er Web PrintManager bindeledet mellem ERP-systemets data og den ønskede mærkning på produkter og emballager.

Norris Print-Tech har til disse situationer udviklet Web PrintManager, der er baseret på Codesoft labelsoftware som effektivt, fleksibelt labeldesign-miljø. De enkelte brugere kan alle tilgå deres label printjobs direkte i firmaets intra-website. Når ERP-systemet afleverer printjob (f.eks. i XML format), hentes det eller de tilknyttede labels (etiketsæt) automatisk frem på skærmen i korrekt layout i et rotér og skalerbart preview. Brugeren kan tilføje sidste-øjebliksdata og printe ud efter behov. Hermed sikres hurtig og korrekt sammenhæng mellem produktions-/varedata, manuelt indtastede værdier og label layouts.

Brugere kan også manuelt slå varedata op og få de tilknyttede labels frem på skærmen for evt. slutindtastning og printning.

Web PrintManager er modulært opbygget og kan let udbygges fra basisudgaven, der holder styr på kundens labeldesigns i en database.

Automatisk etikettering

Automation i produktions- og logistikprocesserne kræver i stadig større grad robust og fleksibelt etiketteringsudstyr, der både softwaremæssigt og konstruktionsmæssigt er overskueligt at integrere i firmaets produktions- og lagersetup. Norris Print-Tech præsenterer både cab’s Hermes+ print&apply units, der bl.a. kan etikettere særdeles små labels og Zebra nyligt introducerede ZE500 print engine demonstreres også i et robust, flytbart stativ-setup.

 

Mere fra...

01.03.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Barsk Windows industritablet - Getac F110 Gen 6

21.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell Xenon Ultra stregkodelæsere

19.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell PC45 labelprintere

15.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Zebra ET60 og ET65 Enterprise Industri-tablets

27.09.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Besøg os på årets hi 2023 messe i oktober

11.09.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

ZEBRA TC22 og TC27 håndterminaler