Mød Element Logic på Commerce Excellence 2019

Den 8. oktober afholdes Commerce Excellence 2019 i Aarhus. Konferencen har fokus på IT-infrastruktur, logistik og Omnichannel-strategi. Mød first-movers fra detailhandlen og førende leverandører.

Bliv klogere på automation, IT og intern logistik, når Element Logic sammen med en række andre partnere inviterer til heldagskonferencen Commerce Excellence 2019 den 8. oktober i Aarhus Musikhus.

På Commerce Excellence kan du møde en række first-movers fra både B2C og B2B-segmentet, som vil dele ud af de erfaringer og udfordringer, de har haft med bl.a. IT-infrastruktur, logistik og Omnichannel-strategi.

Konferencen henvender sig således til beslutningstagere på ledelsesniveau i store og mellemstore B2B- eller B2C-virksomheder.

”Vi glæder os til at være med til at sætte fokus på de mange udfordringer, der opstår gennem hele kunderejsen fra indkøb til levering – og ikke mindst hvordan man kan løse dem med automationsteknologi og IT,” siger administrerende direktør i Element Logic Danmark, Nikolaj Bjørn Eriksen.

Oplæg fra Proshop og Søstrene Grene
En af oplægsholderne på konferencen er administrerende direktør for webshoppen Proshop, Ivan Jæger Christiansen, som vil fortælle om, hvordan Proshop har haft held med at optimere  lagereffektiviteten og forbedre lønsomheden via et AutoStore-robotlager fra Element Logic.

Andre oplægsholdere tæller blandt andet Rasmus Skjøtt fra Søstrene Grene A/S og Jane Wildau Rørbæk, der er customer journey specialist med erfaring fra blandt andet LEGO og Vestas.

Derudover kan du møde leverandører og integratorer som Element Logic, der er Nordens førende AutoStore-leverandør.

Unik indsigt
”Vi har opbygget en unik indsigt i, hvordan man automatiserer med det strategiske sigte for øje. Det ser vi frem til at fortælle mere om under konferencen,” siger Nikolaj Bjørn Eriksen.

Deltagelse i konferencen er gratis mod tilmelding

Du kan læse mere om Commerce Excellence 2019 og tilmelde dig her

Mere fra...

18.01.2024Element Logic AS

Sponseret

Mød Element Logic på Ehandelsdagen 2024

23.10.2023Element Logic AS

Sponseret

Element Logic Danmark bliver Børsen Gazelle 2023

14.09.2023Element Logic AS

Sponseret

Mød Element Logic på E-handelskonferencen 2023

04.09.2023Element Logic AS

Sponseret

AutoStore rykker ind i dentalbranchen

22.06.2023Element Logic AS

Sponseret

Sanistål foretager kæmpe udvidelse af sit AutoStore-robotlager

08.05.2023Element Logic AS

Sponseret

Onlineapoteket Apotea fremviser verdens første plukkerobotløsning integreret med AutoStore