Markant vækst i warehouse-segmentet

En stor analyse om tendenser i warehouse-segmentet indikerer stor forventet vækst hos hele 83% af markedet. Således konkluderer Consafe Logistics A/S, der vurderer data som særdeles valide.

Ajour med markedet
Karin Bergqvist, der er Managing Director for Consafe Logistics A/S i Danmark, oplyser, at analysen ’Zebra Warehousing Vision Study’ er baseret på feedback fra 1.400 beslutningstagere i branchen, og hun udtaler: ’Når man som os har en mangeårig baggrund som leverandør af bl.a. WMS-løsninger, er det selvfølgelig væsentligt at holde sig ajour med bevægelser i markedet.

Og vi må sige, at vi også tydeligt mærker en øget efterspørgsel og interesse for blandt andet vores Astro WMS-løsning’. Karin Bergqvist oplyser desuden, at man i en længere periode har øget antallet af medarbejdere, så man kan følge med den stigende efterspørgsel. På de to kontorer i Skovlunde og Vejle er man således p.t. 35 medarbejdere, og globalt har Consafe Logistics nu rundet 400 medarbejdere.

Efterspørgsel på hardware
Også når det gælder helt essentiel hardware, forventer 65% af markedet, at det er hensigtsmæssigt at opgradere, men her kan der være atypiske udfordringer. Dette sættes i perspektiv af Elise Rimestad, der som Solution Responsible hos Consafe Logistics har ansvaret for at definere og implementere de helt rigtige løsninger for nye kunder, og hun uddyber: ’Også vores segment er som elektronikbranchen ramt af mangel på bl.a. mikrochips, men vi er i stor udstrækning i stand til at afbøde dette qua vores mangeårige samarbejde med førende hardware-udbydere som bl.a. Honeywell og Zebra, og dette er funderet i Premium Partnership-status. Hos os er al hardware, hvad vi således kalder solution approved, så vi kan garantere vores kunder kompatibilitet med Astro WMS, hvilket er en stor fordel’, slutter Elise Rimestad, der som sin direktør ser ind i det, de begge definerer som en spændende og absolut god periode for branchen generelt.

Klik her for nærmere information om Consafe Logistics A/S.

Mere fra...

05.02.2024Consafe Logistics

Sponseret

2024 trend report

21.11.2022Consafe Logistics

Sponseret

The importance of flexible warehouse automation.

04.04.2022Consafe Logistics

Sponseret

AUTOMATED WAREHOUSE SYSTEMS – THE CASE FOR FLEXIBILITY

03.02.2022Consafe Logistics

Sponseret

4 warehouse management challenges and how to solve them

18.01.2022Consafe Logistics

Sponseret

What is warehousing?

04.01.2022Consafe Logistics

Sponseret

The future of a digital warehouse is driven by data