Medicin & Sundhed Østerfælled Torv: Døgnåben og ubemandet butik

På Østerfælled Torv på Østerbro i København finder man en innovativ og ubemandet butik inden for medicin og sundhed. Med intuitiv selvbetjening og digitale prisskilte kan kunderne få adgang til sundhedsprodukter døgnet rundt.

Foto: Delfi Technologies

På Østerfælled Torv på Østerbro i København finder man en innovativ og ubemandet butik inden for medicin og sundhed. Med intuitiv selvbetjening og digitale prisskilte kan kunderne få adgang til sundhedsprodukter døgnet rundt.

En stigende efterspørgsel efter bekvemmelighed, effektivitet og teknologisk innovation i detailhandelssektoren er med til at øge antallet af ubemandede butikker. Dette gælder også for sundhedsprodukter, hvor Medicin & Sundhed på Østerfælled Torv fremstår som et bekvemt og tilgængeligt alternativ til det klassiske apotek, Matas eller helsekost butik.

I den ubemandede butik kan kunderne opleve friheden ved at handle døgnet rundt, nøjagtigt når det passer dem, med adgang til et bredt udvalg af produkter – alt fra hudplejeprodukter, vitaminer, kosttilskud, naturlægemidler, intimprodukter og hårpleje til tandplejeprodukter, sundhedsapparater og forskellige tests.

De digitale prisskilte har virkelig gjort en forskel for vores ubemandede butik. Det har gjort prisstyringen nemmere end nogensinde før og sikrer, at vores kunder altid ser de rigtige priser. Med den fleksibilitet, de tilbyder, kan jeg endda justere priserne uden at være fysisk til stede i butikken.

Vural Kocak indehaver, Medicin & Sundhed

Mere fleksible indkøbsmuligheder

Initiativtageren bag dette projekt er Vural Kocak, der er farmaceut og direktør hos Medicin & Sundhed. Han erkendte lokalsamfundets behov for adgang til sundhedsprodukter på mere fleksible tidspunkter. I samarbejde med Retail 360 Box Solutions, en innovativ leverandør af ubemandede butikskoncepter, blev Medicin & Sundhed Østerfælled Torv derfor en realitet.

Den selvbetjente butik tilbyder en brugervenlig shoppingoplevelse med topmoderne teknologi, der tillader kunderne at shoppe når som helst på døgnet. I butikken kan kunderne let navigere gennem processerne uden behov for personlig assistance.

Digital prisstyring for nem administration

Med digitale prisskilte bliver prisstyringen en leg for Medicin & Sundhed. Dette moderne tiltag gør det muligt for butikken at opdatere priserne i realtid, hvilket sikrer, at kunderne altid får de bedste tilbud. Vural Kocak behøver ikke engang være fysisk til stede i butikken for at justere priserne til, det kan han gøre hvor som helst fra og når som helst.

Skiltene styres igennem en trådløs antenne, som er koblet til butikkens netværk. Ved hjælp af Delfi Technologies cloud software kan man tilgå skiltene 24/7 og foretage nødvendige opdateringer – uden at være i butikken.

– De digitale prisskilte har virkelig gjort en forskel for vores ubemandede butik. Det har gjort prisstyringen nemmere end nogensinde før og sikrer, at vores kunder altid ser de rigtige priser. Med den fleksibilitet, de tilbyder, kan jeg endda justere priserne uden at være fysisk til stede i butikken, siger Vural Kocak, indehaver af Medicin & Sundhed.

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Adgang via mobil og sikker identifikation

For at få adgang til Medicin & Sundhed Østerfælled Torv, scanner kunden blot en QR-kode på døren og identificerer sig derefter ved hjælp af sit personlige Mit-ID. Døren åbner sig og man får adgang til et velorganiseret udvalg af sundhedsprodukter.

Betaling og leveringsservice

Betaling sker nemt og sikkert ved selvbetjeningskassen, hvor kunderne kan vælge mellem MobilePay og betalingskort. Ydermere, i samarbejde med Nordhavn Apotek så tilbyder Medicin & Sundhed Østerfælled Torv en bekvem leveringsservice af medicin, håndkøbsmedicin og andre apotekervarer hele døgnet via apotekets afhentningsautomat der er opstillet i butikken hos Medicin&Sundhed. Ved at bestille online på apotekets hjemmeside og modtage en sms-kode, kan kunderne nemt hente deres medicin og håndkøbsprodukter, når det passer dem.

Om Medicin & Sundhed

Oplev friheden til at handle, når det passer dig – døgnet rundt! Deres ubemandede butik er dedikeret til dit velvære og giver dig mulighed for at få adgang til et bredt udvalg af produkter, uanset hvornår du har behov for det. Hos Medicin & Sundhed kan du finde alt fra hudplejeprodukter, vitaminer, kosttilskud, naturlægemidler, intimprodukter og hårpleje til tandplejeprodukter, sundhedsapparater og forskellige tests.

Om Delfi Technologies

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og digitale prisskilte- primært til detail-, lager og logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 140 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra...

04.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Tættere på kunderne med digitale prisskilte

03.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Erfaren cykelforhandler har succes med digitale prisskilte

30.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

24/7 ubemandede butikker vinder frem med digitale prisskilte

29.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cycle Sport Silkeborg optimerer kundeoplevelsen med digitale prisskilte

21.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Effektiv lagerstyring med Delfi Technologies på NORMALS nye topmoderne 78.000 m2 logistikcenter

13.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cube Store – Radsport Bert drager fordel af digitale prisskilte