Mediq benytter lagerløsning ZetesMedea for optimeret plukkeproce

Mediq, en førende europæisk sundhedsudbyder, har implementeret ZetesMedeas lagerløsning som indeholder den nyeste højt ydende voice picking-løsning. Resultatet er hurtigere opfyldelse af kundeordrer samt en mere effektiv onboading af nye medarbejdere.

Foto: Zetes

23.05.2024

Sponseret

Zetes

Mediq leverer medicinsk udstyr til den danske sundhedssektor. Deres store lager rummer 20.000 unikke produkter og håndterer op til 1.500 daglige ordrer. Svingende ordremængder og stramme leveringsfrister, lægger dagligt et pres på operationen for at kunne levere rettidigt indenfor de kritiske leveringsfrister. For at opretholde et højt serviceniveau og pålidelighed over for sine kunder, var det nødvendigt med en løsning, der kunne optimere lagerprocesserne. 

Afskaffelse af gamle systemer og processer 

Da Mediqs servicekontrakt var ved at udløbe, søgte de en løsning, der kunne adressere begrænsningerne i deres gamle plukkeløsning. Til dette formål søgte Mediq rådgivning hos Zetes, og valgte at implementere den nyeste version af ZetesMedea Voice, en løsning der ikke kun opfylder deres nuværende behov, men også er skalerbar til at imødekomme fremtidige krav. 

Komplet effektivisering af plukkeprocessen med ZetesMedea Voice 

Mediq har taget et betydeligt skridt fremad i deres lagerstyring ved at skifte fra et forældet ordreplukningssystem og besværlige gamle enheder til ZetesMedea Voice. Dette har gjort det muligt for lagerpersonalet at modtage plukkeinstruktioner i realtid via et headset, hvilket muliggør effektivt og håndfrit arbejde. Systemet giver klare, trinvise stemmeinstruktioner, hvilket sikrer hurtig og præcis behandling af ordrer. 

En af de store fordele ved ZetesMedea Voice er, at det ikke kræver nogen oplæring. Dette gør det hurtigt at introducere nye medarbejdere, som kan være i gang i løbet af få minutter. ZetesMedea gør det nemt at konsolidere ordreplukningsopgaver, hvilket hjælper Mediq med at optimere brugen af arbejdsressourcer og minimere den tid, der bruges på at flytte mellem forskellige plukkesteder. 

Ved at optimere plukkeruter og reducere rejsetiden mellem hylderne har ZetesMedea Voice forbedret produktiviteten og ført til hurtigere ordrebehandlingstider. En anden vigtig fordel ved ZetesMedea Voice er dens alsidighed. Ud over plukning kan andre lagerprocesser, såsom varemodtagelse og iscenesættelse, udføres med den samme enhed. Dette reducerer dramatisk den samlede teknologiinvestering for brugeren. 

“Med ZetesMedea er vores krav om højere tilgængelighed og hurtigere brugerintroduktion og support blevet en succes,”

Ulf Ståhl, IT-chef hos Mediq A/S

Om Mediq

Hver dag er millioner af patienter afhængige af Mediqs levering af medicinsk udstyr og sundhedsløsninger sammen med de dedikerede fagfolk, der tager sig af dem. Som en betroet partner for patienter, sundhedspersonale og sundhedsforsikringsselskaber fokuserer Mediq på at forbedre behandlingsresultaterne og gøre behandlingen mere overkommelig. Mediq blev grundlagt i 1899,  
har førende markedspositioner i 13 europæiske lande og er baseret i Utrecht, Holland. Yderligere oplysninger findes på www.mediq.com

Mere fra...

12.06.2024Zetes

Sponseret

GUD Filters transforms distribution centre inventory counting with ZetesMedea

23.05.2024Zetes

Sponseret

Mediq benytter lagerløsning ZetesMedea for optimeret plukkeproce

05.04.2024Zetes

Sponseret

Prévoté transforms inventory management with the ZetesMedea Full Pallet Inventory solution

08.03.2024Zetes

Sponseret

Zetes Expands Its Nordic Team: Meet our New Business Consultant

15.02.2024Zetes

Sponseret

Modexpress optimises order verification with ZetesMedea RFID solution

25.01.2024Zetes

Sponseret

Zetes’ Top Supply Chain Predictions for 2024