Mestergruppen har indgået en koncernaftale med Delfi Technologies om digital skilteløsning

En af Skandinaviens største byggemarkedskoncerner har indgået et strategisk samarbejde med it-virksomheden Delfi Technologies om en digital skilteløsning til sine medlemsbutikker.

Foto: Delfi Technologies

I et konkurrencepræget marked med hyppige tilbud, priskrig og nethandel, er det vigtigt for butikkerne at have opdaterede priser på hyldeforkanterne til enhver tid. Derfor har man implementeret elektroniske prisskilte hos VVS Norge.

VVS Norge ejer datterselskaberne Comfort-Kjeden AS og Bademiljø AS. Comfort Fiskarstrand er en af ​​butikkerne i Comfort-kæden, der er en del af pilotprojektet med elektroniske prisskilte.

– Når kunder kan tjekke priserne online, er det ekstra vigtigt, at vi nøje kontrollerer og følger op i priserne i butikken. Hvis prislappen er forkert, skal vi udskrive en ny. Dette kræver tid og ressourcer, siger Siv Urke, der er butikschef hos Comfort Fiskarstrand.

STRØMLINER BUTIKSDRIFT

– Vi er derfor utroligt glade for, at VVS Norge vælger at investere i digitale prisskilte. Dette vil strømline butiksdriften for mange medlemmer, siger hun.

Elektroniske hyldeforkanter har i flere år været anvendt i en række andre brancher såsom dagligvarer og elektronik, men ikke i VVS-branchen.

– Digitalisering er centralt i vores handlingsplan, derfor arbejder vi løbende med at finde områder, hvor digitalisering kan hjælpe med at forenkle og strømline hverdagen for det enkelte medlemsfirma. Elektroniske hyldeforkanter er et af de områder, vi har valgt at tage fat på, siger it-chef hos VVS Norge, Geir Ellingsen, der har været ansvarlig for at lede projektet i samarbejde med Delfi Technologies, der er leverandør af Breece-systemet.

– Vi har i første omgang valgt at afprøve digitale prisskilte som hyldeforkanter. Den videre plan er pilotering af større skilte til udstillinger og informationsskærme. Prisskiltene kan programmeres til at vise forskellige oplysninger, men dette stiller store krav til produktdatabasen. Derfor kræver disse skilte lidt mere tid, siger Ellingsen.

Digitale prisskilte bidrager ikke kun til, at priserne kan ændre sig hurtigt og nemt, men også til mere nøjagtighed på prismærkerne.

Geir Ellingsen, it-chef hos VVS Norge

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

SAMME PRIS I BUTIKKEN SOM ONLINE

Systemet med digitale prisskilte er integreret med Cordel (kædens ERP-system) og sikrer, at varerne har samme pris i butikken som online.

– Hvis der er en central kampagne i kæden, ændres prisen i butikken automatisk – uden at jeg behøver bruge tid på dette. Hvis vi vil ændre prisen på en vare, gør vi det selv i systemet. Pris online og i butik ændres derefter automatisk, hvilket er meget tidsbesparende og praktisk, siger Urke.

Ud over Comfort Fiskarstrand, har Comfort Askøy også været en af ​​pilotbutikkerne. Piloten har været meget succesrig, og løsningen er nu klar til flere brugere.

– Digitale prisskilte bidrager ikke kun til, at priserne kan ændre sig hurtigt og nemt, men også til mere nøjagtighed på prismærkerne. Samtidig hjælper det med at frigøre personale til andre opgaver såsom at levere kundeservice og forbedre kundeoplevelsen. Vi ser derfor frem til at udrulle løsningen til medlemmer af både Comfort-kæden og Bademiljø-kæden, siger Ellingsen.

OM VVS NORGE

VVS Norge blev etableret i februar 2018 og ejer datterselskaberne Comfort-Kjeden AS og Bademiljø AS, som begge har deres egne kædekoncepter. Kæderne driver specialiserede detailaktiviteter inden for VVS, VA, ventilation og sprinklerarbejde.

Om Delfi Technologies

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og digitale prisskilte- primært til detail-, lager og logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 140 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra...

08.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Unilite optimerer lager- og ordreprocesser med Delfi Technologies’ håndterminalløsning

06.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Lokalt apotek styrker kundekontakten gennem digitale prisskilte

04.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Dansk Flise Lager opgraderer butikkerne med digitale prisskilte

29.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Skjern Maskinforretning: Butikslokale moderniseres med digitale prisskilte og Kramps Retail løsning

27.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Hurtig og præcis lageroptælling med mobile PDA’er hos Beck & Jørgensen

23.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Logistik i Grønland: Central styring sikrer effektivitet hos Pisiffik