Når forbrugerprodukter ikke rækker: 2.000 erhvervs-enheder holder hjulene i gang hos schweiziske Planzer

Det schweiziske logistikfirma Planzer har fundet lykken ved de robuste håndholdte enheder fra Panasonic, for almindelige forbruger-smartphones kan ganske enkelt ikke holde til det hårde arbejde.

Siden efteråret 2017 har logistikfirmaet Planzer anvendt 2.000 robuste Panasonic TOUGHBOOK håndholdte enheder til at understøtte deres transportlogistik.

Efter mere end et år med de håndholdte enheder er meldingen klar: Chaufførerne oplever, at de med enhedens ergonomisk vinklede stregkodescanner nu kan scanne varer dobbelt så stærkt, hvilket får dem hurtigere ud på vejene.

Derudover er produktets robusthed og hardware afgørende i deres arbejde.

”Før brugte vi almindelige forbruger-smartphones, men mange af dem blev desværre ødelagt på ingen tid. Mobile enheder er en integreret del af vores processer, og vi har brug for dem til at kunne dokumentere og spore hver enkelt leverings placering, til at sende ordrer til chaufførerne og til at modtage kundens digitale signatur, når varerne leveres. Chaufførerne bruger også de håndholdte enheder til at foretage telefonopkald samt til e-mail og navigation. Så det er et alvorligt problem for os, hvis en af dem fejler,” siger Miguel Schiltknecht, teknisk projektleder hos Planzer.

”Med Panasonic-enhederne behøver vi ikke længere bekymre os om den slags," tilføjer Lanso Vezhaparambil, National Transport Project Manager hos Planzer. ”Enhederne bliver sjældent beskadigede og er yderst pålidelige, og derfor har vi kraftigt reduceret vores omkostninger til reparationer og udskiftningsenheder.”

Læs mere om produktet her

09.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Halvdelen af danske virksomheder tænker ikke over bæredygtighed når tablets går i stykker

08.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Tablets på danske arbejdspladser lever kun i to-tre år: ”Det er helt forkert”

07.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

4K Inspirerer: Panasonic Styrker sin Position som 4K-Anfører med nye Produkter på ISE-2023

06.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Panasonic Annoncerer Næste Generation af Kairos Live-Produktionsplatformen på ISE 2023

03.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Panasonic Udvider Sit Sortiment Af Interaktive Touchskærme Med Eq2-pcap-serien

02.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Danske virksomheder smider elektronik væk alt for tidligt