Nem og tidsbesparende passagerhåndtering med stregkodeløsning hos Vietnam Railway Corporation

Vietnam Railway Corporation, der står for hele den vietnamesiske togdrift, håndterer mange passagerer dagligt. Det er derfor afgørende, at være effektiv og samtidig kunne holde styr på passagerdetaljer- og pladser. Her bruges en billetløsning fra Delfi.

Vietnam Railway Corporation er en statsejet operatør, der står for driften af alle jernbaner i Vietnam med en 1.600 km rute fra det nordlige Hanoi til Ho Chi Minch City i syd. Især Ho Chi Minh City (HCMC) er et kritisk transportknudepunkt på grund af byens ideelle placering i den centrale del af Sydøstasien og de utallige internationale flyselskaber, der flyver til og fra Vietnam. Derudover er der sket en hurtig vækst i turismen de seneste år.

Transport af passagerer, varer og bagage via jernbane, både på nationalt og internationalt plan, stiller en stor efterspørgsel til effektiv håndtering, når det kommer til udskrivning og kontrol af billetter på hvert enkelt tog. Efter at have overvejet flere mulige leverandører tilbage i 2014, faldt det endelige valg på Delfi Technologies efter at have konsulteret og fundet den rigtige løsning; implementering af en stregkodeløsning, der nu har kørt med succes i 5 år.

Stregkoder holder styr på alt

I dag består stregkodeløsningen af 180 stk. kvitteringsprintere (model: Sewoo LK-T20EB) til udskrivning af passagerbilletter på hver togstation i Vietnam, 180 stk. mobile PDA’er (model: BM180 PDA) til at kontrollere passagerbilletter, 100 stk. stregkodescannere (model: DelfiScan C90) til at kontrollere retur- og ombytningsbilletter. Derudover leverer Delfi også 60.000 stk. billetruller på årligt basis.

En 2D-stregkode på passagerbilletten indeholder de nødvendige oplysninger om passageren, såsom ID-nummer, sædenummer, dato og tidspunkt for påstigning. Behandlingen af eventuelle ændringer og/eller returbilletter er også blevet nemmere, da man kan scanne den tilhørende 2D-stregkode. Ombord på toget bruger man den mobile PDA til at scanne passagerbilletten for at tjekke billettens gyldighed, sædeinfo, mv.

Fra dyr- til omkostningseffektiv og enkel billetløsning

Tidligere havde Vietnam Railways mange udfordringer, da man anvendte for tykt og dyrt papir til billetter i kombination med dyre printere. Introduktionen af stregkodeløsningen fra Delfi har gjort det lettere for Vietnam Railways at udstede billetter. Derudover er installationsprocessen nu både enkel og brugervenlig.

Ved at bruge stregkodeløsningen over hele landet, sparer Vietnam Railways omkostninger og får i tillæg en nem måde at udvide til flere togstationer, efter behov. Løsningen hjælper medarbejderne med at styre arbejdsprocesser så gnidningsfrit som muligt, og passagerbilletter printes på få sekunder - hvilket sparer en masse tid i hverdagen. Den omkostningseffektive løsning gør det også muligt, at tilbyde passagererne en attraktiv billetpris sammenlignet med andre transportformer.

En betroet forretningspartner

Med en dyb viden inden for stregkodesektoren og mere end 30 års erfaring i bagagen, brugte Delfi detaljeret knowhow til at tilbyde forskellige mulige løsninger, baseret på Vietnam Railways’ budget og krav til en ny fremtidssikker billetløsning. Efter at have testet en mulig løsning, så Vietnam Railways, at løsningen fra Delfi kunne opfylde de specifikke krav om, at dække alle tog og passagerer. Det gode testresultat, kombineret med det høje erfaringsniveau, gjorde udfaldet og valget faldt på Delfi som en tillidsfuld forretningspartner.

Udover at levere markedsledende hardwareenheder, så udvikler og tilbyder Delfi også softwareløsninger og en bred vifte af værdifulde tjenester, der tilsammen leverer komplette stregkodeløsninger med både de rette hardware- og softwareelementer.

Vietnam Railways (Đường sắt Việt Nam) er en statsejet operatør af hele jernbanesystemet i Vietnam. Den vigtigste rute er den 1.600 km enkelsporede nord-syd jernbanelinje, der løber mellem Hanoi og Ho Chi Minh City. Denne toglinje blev bygget i 1880'erne under den franske kolonistyring. Der er også standard toglinjer, der løber fra Hanoi til Kina, og dertil forskellige toglinjer i og omkring Hanoi.
 

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter til detail-, lager & logistik branchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og har i dag kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam. Virksomheden råder over 100 medarbejdere, hvoraf halvdelen sidder på det danske hovedkontor på Galoche Allé i Køge.

Mere fra...

04.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Tættere på kunderne med digitale prisskilte

03.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Erfaren cykelforhandler har succes med digitale prisskilte

30.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

24/7 ubemandede butikker vinder frem med digitale prisskilte

29.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cycle Sport Silkeborg optimerer kundeoplevelsen med digitale prisskilte

21.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Effektiv lagerstyring med Delfi Technologies på NORMALS nye topmoderne 78.000 m2 logistikcenter

13.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cube Store – Radsport Bert drager fordel af digitale prisskilte