Norris Print-Tech A/S overtager alle aktiviteter i firmaet Draupnir A/S

Pr. 1. september 2019 overgår alle aktiviteter i firmaet Draupnir A/S til Norris Print-Tech A/S.

Draupnir A/S har gennem 22 år opnået et godt, solidt fæste på markedet inden for stregkodeløsninger med primær fokus på stregkodescannere og terminaler, sekundært labelprintløsninger og forbrugsstoffer hertil.

Overdragelsen er kommet på plads efter gode, konstruktive forhandlinger mellem parterne gennem de senere måneder ud fra en fælles ambition om yderligere at styrke den samlede pondus og tilstedeværelse på markedet for logistik- og mærkningsløsninger.

Norris Print-Tech får med overtagelsen af Draupnir-aktiviteterne yderligere cementeret sin position som den absolut største kompetencespiller i Danmark inden for datacapture- og labelprintløsninger.

Det tidligere Draupnir kommer således til at fungere som Norris Print-Techs nye, nu udvidede Sjællandsafdeling, hvor de hidtidige nøglemedarbejdere hos Draupnir, herunder stifteren, indgår i den samlede NPT-stab fra kontoret i Allerød.

”Vi glæder os til at tage fat på masser af spændende projekter sammen med vore nye kolleger. Samtidig får vi tilført nogle ekstra kompetencer på både salgs- og servicesiden. Dermed kan vi tilbyde både nye og gamle kunder et endnu dybere og bredere produktsortiment, men allervigtigst stadig med den grundighed og service, som både Norris Print-Tech og Draupnir er så kendt for”, udtaler Jacob Norris, CEO for Norris Print-Tech A/S.

For yderligere info:

Jørgen Barkholt
Marketingchef
Direct +45 9634 7657    jb@npt.dk

Mere fra...

21.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell Xenon Ultra stregkodelæsere

19.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Honeywell PC45 labelprintere

15.12.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Zebra ET60 og ET65 Enterprise Industri-tablets

27.09.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Besøg os på årets hi 2023 messe i oktober

11.09.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

ZEBRA TC22 og TC27 håndterminaler

04.09.2023Norris Print-Tech A/S

Sponseret

Bartender Cloud