Ny 7” robust tablet er skræddersyet ansatte med kundekontakt

Panasonics nye Toughbook FZ-L1 er både alsidig, prisvenlig, og kan integreres med en stregkodeskanner, hvilket gør den ideel til ansatte med daglig kundekontakt.

Panasonic har i dag lanceret sin nyeste robuste Android tablet, som passer perfekt til ansatte med direkte og daglig kundekontakt, der har brug for en alsidig og økonomisk enhed. Toughbook FZ-L1 har en 7” skærm, har mulighed for integration med en stregkodeskanner, og den er udviklet til en lang række industrier og brugsscenarier såsom detailhandel, restaurationsbranchen, fabriksproduktion, transport og logistik.

I detail- og restaurationsbranchen er FZ-L1 ideel til håndtering af bestillinger, tjek af lagerstatus og kontrol af vareplacering. For logistikvirksomheder er FZ-L1 udrustet til navigation, lagerhåndtering og ”proof of delivery”, og i varehuse kan den klare opgaver som vareidentifikation, lagerkontrol og afhentningsbekræftelse.

FZ-L1 findes i otte forskellige varianter: Med Wi-fi eller med indbygget 4G-modem, med og uden Googles services og med eller uden stregkodeskanner til skanning af 1D, 2D og QR-koder. Med stregkodeskanner vejer Toughbook FZ-L1 kun 480 gram og er samtidig bygget til at kunne modstå tab og slidskader.

Toughbook FZ-L1 har ikke sit Toughbook-navn for ingenting

FZ-L1 er styret af Android 8.1 Oreo-systemet og står over for en fremtidig opdatering til Android 9. Den 7 tommer store tablet styres af en 1.1 GHz quadcore processor fra Qualcomm med 2 GB RAM og 16GB indbygget lagerplads. FZ-L1 er kraftfuld nok til alle tænkelige opgaver, men er samtidig strømbesparende nok til at klare en hel arbejdsdag, og hvis den skal kunne klare mere end det, så er der mulighed for hurtig batteriudskiftning. Der er desuden rig mulighed for at tilpasse den alsidige tablet med et helt økosystem af tilføjelsesmuligheder såsom covers, bælteholdere, ekstra batterier, stylus-penne, skærmbeskyttere og single- og multiopladere.

Toughbook FZ-L1 har ikke sit Toughbook-navn for ingenting. Den er bygget til at overholde den militære standard 810G, har en IP67-certificering i forhold til støv og vandresistens, kan klare at blive tabt fra halvanden meters højde og kan holde til temperatursvingninger fra -10 til +50 grader celsius. FZ-L1 lever op til Panasonics COMPASS 2.0 (Complete Android Security and Services), hvilket betyder, at virksomheder med en FZ-L1 er udstyret med alt, hvad de har brug for til sikkert at udsende og håndtere robuste Android-enheder fra Panasonic.

FZ-L1 vil få en vejledende markedspris fra 1166 EUR eksklusiv moms. Enheden vil være tilgængelig på det europæiske marked i efteråret med en standardgaranti på tre år.

09.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Halvdelen af danske virksomheder tænker ikke over bæredygtighed når tablets går i stykker

08.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Tablets på danske arbejdspladser lever kun i to-tre år: ”Det er helt forkert”

07.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

4K Inspirerer: Panasonic Styrker sin Position som 4K-Anfører med nye Produkter på ISE-2023

06.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Panasonic Annoncerer Næste Generation af Kairos Live-Produktionsplatformen på ISE 2023

03.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Panasonic Udvider Sit Sortiment Af Interaktive Touchskærme Med Eq2-pcap-serien

02.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Danske virksomheder smider elektronik væk alt for tidligt