Ny banebrydende Linde reachtruck øger løftekapaciteten

Lagerhoteller og distributionscentre, der satser på at optimere produktiviteten, får en effektiv håndsrækning fremover. I starten af maj er N.C. Nielsen klar til at sende de første Linde R14-R20/1120 reachtruck på det danske marked. Der er tale om en banebrydende ny generation af Linde reachtruck, som flytter grænserne for ydeevne og ergonomi sammenlignet med alle øvrige truckmærker på markedet.

- Løftekapaciteten på de nye Linde reachtruk er øget med op til 20 %, mens løftehøjden er udvidet til 13 meter. Det er blot to eksempler på, hvordan reachtruckenes performance er forbedret markant med innovativ Linde-teknologi og unikke løsninger. Helt konkret sikrer en ny mastkonstruktion med øgede overlap, tiltbar gaffelvogn og Lindes verdenspatenterede Dynamic Mast Control, at reachtruckene arbejder med maksimal stabilitet ved tunge løft i højden, siger salgs- og marketingdirektør Jens Wøldiche, N.C. Nielsen.

Kravene til effektiv logistik og lagerhåndtering varierer typisk fra virksomhed til virksomhed. Derfor er alsidighed den overordnede filosofi bag udviklingen af de nye Linde R14-R20/1120 reachtruck. Begge dele sikres gennem et imponerende udvalg af ekstraudstyr, der giver nærmest uendelige kombinationsmuligheder.

Standardsortimentet omfatter bl.a. 200 forskellige mastkombinationer, 5 forskellige chassislængder, 7 forskellige batteristørrelser og 5 kabineversioner fra standardmodel til coldstore kabine. I praksis betyder det, at Linde R14-R20/1120 reachtruck kan skræddersys præcist til enhver opgave. Ekstraudstyret omfatter også et armeret High Vision-glastag til alle modeller, der sikrer optimal beskyttelse og frit udsyn opad.

Reachtruckene leveres desuden i en kompakt version - Linde R14N-R20N - med en chassisbredde på kun 1140 mm, der er udviklet specielt til f.eks. drive-in lagre.

De nye Linde R14-R20/1120 reachtruck sætter samtidig ny standarder for førerkomfort og ergonomi med en nyudviklet kabinetype: Linde Ergo-Space. Kabinen indeholder bl.a. et luftaffjedret komfortsæde, der automatisk tilpasser sig førerens vægt. Sæde, joystick og drejningsmoment på rattet kan endvidere indstilles 100 % individuelt, så føreren får optimale betingelser for at arbejde effektivt gennem hele arbejdsdagen.

Førerkomfort i absolut topklasse understøttes af en anden væsentlig nyhed: Reachtruckens kabine er ophængt som en selvstændig enhed, der effektivt opsuger stød og bump fra et ujævnt underlag.

Er du interesseret i at høre mere om den nye generation af Linde R14-R20/1120 reachtruck? Kontakt salgs- og marketingdirektør Jens Wøldiche på 99 83 83 83
 

Mere fra...

02.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

08.04.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Ny plukketruck er længe ventet

08.03.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Linde lancerer nyeste lagerteknologi

28.11.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

ACO FUNKI: Linde har ændret hele logistikken

05.11.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

En investering i sikkerhed er en investering i dine medarbejdere

31.10.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Linde tager fra hos Randers Tegl