Ny dansk bog om Dynamics AX

Torsdag den 1. maj – samtidig med Microsoft’s Release af Dynamics AX 2012 R3 versionen – udkommer en ny dansk bog om systemet.

Bogens titel er ”Optimering af arbejdsgange gennem hele værdikæden - med Dynamics AX 2012 R3”, og den udgives af Microsoft Dynamics partnervirksomheden Bredana, der er specialist i systemet.

”Målet med bogen er at give et både bredt og dybt indblik i systemet, som kan være til hjælp og inspiration, når man står over for investering i nyt ERP system eller opgradering til nyere version,” siger Carsten Slot, regionsdirektør hos Bredana og markedsansvarlig for Dynamics AX.

Et af hovedelementerne i bogen er en gennemgang af, hvordan Dynamics AX kan optimere lige fra marketing og salg, til varen leveres ude ved kunden.

Bogen formidler alle nyhederne i den nye version, som er blevet langt stærkere til lager- og transportstyring og endvidere indeholder udvidelser af budgetmodulet, nyt, smart rapporteringsværktøj, Management Reporter, og nyskabelsen Life Cycle Services – en Cloud baseret portal, som gør det nemmere at styre selve Dynamics AX projektet.

Endvidere byder bogen på interviews med flere eksperter, der giver gode råd om valg af system - blandt andet i relation til den udvikling, Dynamics AX systemet har gennemgået i de senere år.

Endelig er der mange eksempler fra virksomhederne på, hvordan systemet kan optimere på forskellig vis. Eksempelvis en stor grossistvirksomhed, der har fået plads til mange tusinde nye varenumre på den samme plads, og produktionsvirksomheden der oplever en kraftig nedgang i antallet af produktionsstop.

”Optimering af arbejdsgange gennem hele værdikæden - med Dynamics AX 2012 R3 - kan forudbestilles af interesserede virksomheder på www.bredana.dk

Mere fra...

18.06.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Jan glæder sig til at løse kundernes konkrete udfordringer

17.06.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Thomas brænder for at skabe forandringer der kan mærkes på fabriksgulvet

03.06.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Succes med graduate program: Alle fire graduates ansat!

05.04.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

SCM-dagen 2024: Bliver AI en gamechanger i Supply Chain?

20.03.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Mere AI funktionalitet i Release Wave 1 til Dynamics 365

19.03.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Aksel og Rasmus vil omsætte koder til forretningsfordele