To nye serier af Panasonic Solid Shine LCD-projektorer til skoler og virksomheder

Hurtig opstart og højere opløsning end Full HD med Panasonic PT-LMZ460 og PT-TMZ400 projektorer med kort projektionsafstand.

Foto: Panasonic.

Panasonic har netop præsenteret to nye serier af LCD-projektorer med Panasonics SOLID SHINE-laserlyskilde, der er designet til øjeblikkelig og inddragende kommunikation i de stærkt belyse omgivelser i klasseværelser og konferencerum.

Med Panasonic PT-LMZ460-serien kan du begynde præsentationen med det samme ved hjælp af Quick Startup-funktionen, som gør det muligt at begynde projektionen fra standby-tilstand på blot et sekund. Ud over fleksibel brug og skarpe billeder med højere end Full HD-opløsning har den også et 1,2 x zoomobjektiv og en lysstyrke på op til 4.600 lm med ægte WUXGA-opløsning.

Dette gør det muligt at vise billeder i deres oprindelige størrelsesforhold og giver ekstra plads på skærmen til visning af websider og regneark. Panasonic PT-TMZ400-serien kan med sin korte kasteafstand og lysstyrke på op til 4.000 lm ved WUXGA også fungere som en omkostningseffektiv løsning på begynderniveau til museer og digital skiltning.

Det avancerede optiske design og den effektive SOLID SHINE-laserlyskilde i begge projektorserier minimerer energiforbrug, spild og vedligeholdelse, hvilket gør dem til en miljøvenlig investering. Det forlænger lyskildens brændetid til 20.000 timer, reducerer risikoen for afbrydelser i projektionen og bibeholder en ensartet lysstyrke i lange perioder.

Kombineret med ECO-filteret, som er vedligeholdelsesfrit i op til 15.000 timer*, giver SOLID SHINE-laserteknologi enkel håndtering af projektoren. Det effektive optiske design reducerer også strømforbruget til kun 280 W*.

Projektorerne er skabt til sømløst samarbejde, f.eks. med Panasonics PressIT-præsentationssystem og deling af indhold med gratis programmer eller streaming af indhold til en medieafspiller. Takket være kompatibilitet med 4K-signaler er systemintegration problemfri.

Med en vægt fra kun 4,5 kg* kan du vælge en model med 1,2 x zoomobjektiv (PT-LMZ460-serien) for at opnå ekstra fleksibilitet eller et objektiv med kort rækkevidde (PT-TMZ400-serien), der projicerer et billede på 80 tommer fra en afstand på kun 83 cm, hvilket er perfekt til mindre rum.

Den digitale zoomforlænger gør det muligt at bruge eksisterende loftsophæng, selv om de er uden for objektivets optiske rækkevidde, og alle modeller kan installeres i enhver vinkel 360° rundt om.

LCD-projektorerne i PT-LMZ460-serien og PT-TMZ400-serien vil være tilgængelige i september 2022. For yderligere information, besøg venligst: https://business.panasonic.dk/visual-system/pt-lmz460-series-4000-lm-solid-shine-laser-projectors

09.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Halvdelen af danske virksomheder tænker ikke over bæredygtighed når tablets går i stykker

08.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Tablets på danske arbejdspladser lever kun i to-tre år: ”Det er helt forkert”

07.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

4K Inspirerer: Panasonic Styrker sin Position som 4K-Anfører med nye Produkter på ISE-2023

06.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Panasonic Annoncerer Næste Generation af Kairos Live-Produktionsplatformen på ISE 2023

03.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Panasonic Udvider Sit Sortiment Af Interaktive Touchskærme Med Eq2-pcap-serien

02.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Danske virksomheder smider elektronik væk alt for tidligt