Panasonic lancerer den første omkostningseffektive mPOS-løsning

Panasonic lancerer den første i rækken af fleksible og omkostningseffektive mobile Point of Sale (mPOS) løsninger, der kan integreres med Panasonics robuste enheder.

Panasonic annoncerer nu den første af flere integrerede mobile betalingsløsninger til sine robuste enheder. Den første enhed, der kan integreres med den nye mPOS-løsning, er Panasonics populære robuste tablet Toughpad FZ-G1. Betalingsløsningerne består af en enhedsholder, der nemt kan sættes på tabletten, og selve teknologien kan nemt anvendes i kombination med flere populære mobile betalingsenheder, som fx Ingenico iSMP4 eller Verifone e355.

Den nye integrerede enhedsholder gør Toughpad FZ-G1 til den perfekte mobile point-of-sale (mPOS) løsning til blandt andet detailhandel og servicebranchen og til opgaver som fx handel med varer ombord på et fly.

"Den nye skræddersyede enhedsholder skaber en nem og uafhængig bærbar betalingsløsning, der kombinerer vores robuste og ergonomiske Toughpad-design med en pålidelige betalingsløsning fra flere af verdens førende udbydere. Det er et simpelt og omkostningseffektivt redskab, ikke mindst for virksomheder med mobile medarbejdere, der ofte arbejder udendørs eller i krævende miljøer," siger Jan Kaempfer, General Manager of Marketing, Panasonic Computer Product Solutions.

Skræddersyet til feltarbejde
Den robuste 10,1 tommer Windows-tablet Toughpad FZ-G1 er udstyret med en ydedygtig 6. generations Intel Core vPro i5-6300u-processor og 14 timers batterilevetid med mulighed for batteriudskiftning under drift. Ud over den nye mPOS-løsning har enheden flere fleksible konfigurationsmuligheder, der fx gør det muligt at udstyre enheden med en 2D stregkodelæser, GPS, Micro SD, 2. USB 2.0, wired LAN eller smartcard-læsere.

Den mobile enhedsholder er tilgængelig nu og kan nemt anvendes med eksisterende Panasonic Toughpad FZ-G1 tablets.

09.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Halvdelen af danske virksomheder tænker ikke over bæredygtighed når tablets går i stykker

08.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Tablets på danske arbejdspladser lever kun i to-tre år: ”Det er helt forkert”

07.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

4K Inspirerer: Panasonic Styrker sin Position som 4K-Anfører med nye Produkter på ISE-2023

06.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Panasonic Annoncerer Næste Generation af Kairos Live-Produktionsplatformen på ISE 2023

03.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Panasonic Udvider Sit Sortiment Af Interaktive Touchskærme Med Eq2-pcap-serien

02.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Danske virksomheder smider elektronik væk alt for tidligt