Panasonics førende Toughbook-enheder anbefales af Google til erhvervsbrug

Panasonic TOUGHBOOK T1 og N1 håndholdte Android-enheder lever op til alle Googles krav til robust Android-certificering

To af Android førende robuste håndholdte enheder er blevet certificeret af Google som ”Android Enterprise Recommended Rugged Device.”

TOUGHBOOK T1 og TOUGHBOOK N1, begge enheder med integreret stregkodeskanner, opkalds- og datafunktionalitet, er de første Panasonic Android-enheder, som bliver certificeret under den nye ordning inden for robuste enheder.

”Android Enterprise Recommended”-certificeringen gør det lettere for virksomheder at udvælge, implementere og håndtere Android-enheder og services, som lever op til de højeste enterprise-standarder udvalgt af Google på vegne af virksomhederne. ”Android Enterprise Recommented for Rugged Devices” er en specifik sektion under certificeringen for enheder bygget at kunne holde til at blive tabt, støv meget mere i udfordrende og krævende miljøer.

Panasonic TOUGHBOOK T1 og N1 lever begge op til alle Googles krav til ”Rugged” certificeringen, hvilket indbefatter pålidelighed, sikkerhed, brugervenlighed og at være fremtidssikker.

Pålidelighed
Google kræver, at robuste enheder skal være militærstandard MIL-STD810G med en Ingress Protection-rating (IP) mod støv og vand af IP64 og at være i stand til at håndtere fald på op til 1,2m. Begge Panasonic TOUGHBOOK-enheder er klassificeret til en langt højere indgangsbeskyttelsesstandard for IP68. TOUGHBOOK N1 kan overleve at blive tabt fra op til 2,1 m og TOUGHBOOK T1 op til 1,5 m og med det overstiger begge enheder Googles krav.

Sikkerhed
Google kræver, at sikkerhedsopdateringer implementeres af producenter inden for 90 dage efter udstedelsen i op til fem år. Panasonic tilbyder tre niveauer af support: En gratis service leverer opdateringer mindst to gange om året mere indtil 1 år efter produktets levetid. Dens valgfri servicepakke tilbyder sikkerhedsopdateringer cirka hver 45 dage (to gange om kvart) i en periode på fem år eller op til produktets levetid plus 3 år. Under en særlig projektaftale kan denne støtte forlænges endnu mere op til i alt 10 år.

Brugervenlighed
Google kræver, at dets certificerede enheder tilbyder effektive mangement-løsninger, som er lette og hurtige at opsætte. Panasonic tilbyder et omfattende udvalg af administrationsmuligheder, herunder QR, NFC og support til kunder, der anvender Mobile Device Management (MDM) og Enterprise Mobility Management (EMM) applikationer fra større leverandører, samt sit eget Panasonic Rapid Configuration Tool (PARC).

Fremtidssikret
Endelig kræver Google, at alle certificerede enhedsproducenter understøtter mindst en større OS-udgivelse for enheder med Android 7.0 og derover for at sikre lang levetid for OS-versionsstøtte. Panasonics T1 og N1 håndholdte enheder bruger allerede Android 8.1 (Oreo) operativsystemet og vil blive opgraderet til Android 9 (Pie) i fremtiden. Yderligere OS-opgraderinger vil være mulige, afhængigt af fremtidige Android-hardwarefunktioner.

09.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Halvdelen af danske virksomheder tænker ikke over bæredygtighed når tablets går i stykker

08.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Tablets på danske arbejdspladser lever kun i to-tre år: ”Det er helt forkert”

07.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

4K Inspirerer: Panasonic Styrker sin Position som 4K-Anfører med nye Produkter på ISE-2023

06.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Panasonic Annoncerer Næste Generation af Kairos Live-Produktionsplatformen på ISE 2023

03.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Panasonic Udvider Sit Sortiment Af Interaktive Touchskærme Med Eq2-pcap-serien

02.03.2023Panasonic Danmark

Sponseret

Danske virksomheder smider elektronik væk alt for tidligt