PlanEven

PlanEven er grundlagt med en vision om at udvikle et intuitivt, brugervenligt og økonomisk forsvarligt analyse- og styringsværktøj, der kan styrke planlægningsevnerne, beslutningskompetencerne og reducere kapitalbindingen hos kunderne.

Vores Cloud-løsning skaber en visuel forståelse af dataet og henleder opmærksomheden på sammenhænge og tendenser, hvilket gør vores bruger i stand til at kunne træffe bedre beslutninger. Med afsæt i et klart og tydeligt sprog er PlanEven en softwareapp, som er tilgængelig for alle, uanset deres faglig baggrund. Vi tilbyder adgang til et stærkt e-learningsmodul, der vil øge ens viden og kompetencer inden for lagerstyring og planlægning.

Med en dobbelt ABC-analyse og forecast, der beregner sæsonudsving, bliver vores kunder støttet til at effektivisere hele processen fra lager til den endelige levering. Som bruger vil du kunne følge udviklingen ned på de enkelte vare og se antal solgte enheder, omsætning, lagerværdi og trends i kost- og salgspris.

Adresse

Eirsvej 35, 3000 Helsingør,

Sociale medier

Kontaktpersoner

Theis Thulin

Managing partner

Jesper Skjødt

Stifter

Seneste nyt

21.04.2020PlanEven

Sponseret

ABC-analyse, hvorfor?

Få et indblik i hvordan ABC kan styrke dit arbejde, men også hvor ABC har sine svagheder. Kort introduktion til ABC beregning og et excel ark til at beregne dine egne ABC-kategorier.

16.01.2020PlanEven

Sponseret

Integration med PlanEven

09.07.2019PlanEven

Sponseret

Find lagerrenten og ordreomkostningerne til beregning af optimal indkøbsordrestørrelse

16.04.2019PlanEven

Sponseret

Dobbelt ABC-analyse og forecast, der beregner sæsonudsving, støtter bruger til at opnå effektiv lageroptimering