PRODUKTIONS- & LOGISTIKDAGEN 2013

Vil du gerne sikre et optimalt produktionsflow? Så tilmeld dig et af årets mest spændende seminarer med fokus på produktion, procesoptimering, logistik og effektivisering.

13.08.2013

Sponseret

Agidon

På PRODUKTIONS- & LOGISTIKDAGEN sætter Agidon fokus på de værktøjer som Microsoft Dynamics NAV tilbyder, til at styrke virksomhedens produktionsflow.

I henholdsvis København og Middelfart vil dagen indeholde et spændende program med målrettede og brugbare praktiske eksempler, lige til at tage med hjem - og ikke mindst, så krydres dagen med kompetente og inspirerende foredragsholdere, der giver dig indsigt og styrker dig i dine daglige udfordringer.

PRODUKTIONS- & LOGISTIKDAGEN giver dig et overblik over de mange facetter af Microsoft Dynamics NAV, der sikrer en succesfuld ERP implementering. Læs mere og tilmeld dig her.

Vi præsenterer en række spændende produktmæssige nyheder, og du kan stifte bekendtskab med værktøjer som ”Produktkonfigurator” og ”Grafiske Gantt kort”.

Så hvis du arbejder du med produktionsstyring, vil deltagelse på PRODUKTIONS- & LOGISTIKDAGEN – udover morgenmad og en god frokost – give dig en række praktiske forslag til løsninger på mange af de udfordringer du kender fra dagligdagen.

Vi tilbyder dig at deltage på en af følgende dage – ganske GRATIS!

1. oktober – KØBENHAVN Tivoli Congress Center

3. oktober – MIDDELFART Comwell

(Begge dage fra 08.30 – 16.00)

AGIDON ér Dynamics gjort enkelt!

På gensyn på PRODUKTIONS- & LOGISTIKDAGEN

Vi glæder os til at give dig indsigt og viden!

19.11.2015Agidon

Sponseret

App'en der erstatter kollektionsprøverne

17.02.2015Agidon

Sponseret

Kom og se app'en

29.08.2013Agidon

Sponseret

Oplev Morten Hejlesen på PL-dagen

26.08.2013Agidon

Sponseret

Fokus på Produktkonfigurator

21.08.2013Agidon

Sponseret

Fokus på Produktionsstyring

19.08.2013Agidon

Sponseret

Man kan ikke komme uden om Shop Floor Control