ProMark sikrer høj kvalitet og giver motiverede og produktive medarbejdere

Business Intelligence er, om muligt, mere relevant end nogensinde før, når man driver en virksomhed, der på trods af krise og usikkerhed skal levere på bundlinje med færre ressourcer.

ProMarks Business Intelligence-modul, ProBI, forenkler procedurer og arbejdsgange og skaber overblik over fravær fordelt på medarbejdertyper, afdelinger og perioder - samtidig giver ProBI mulighed for at analysere på tid, effektivitet, kvantitet, materialeforbrug og spild i produktion, og sikrer således den høje produktion.

Business Intelligence er, om muligt, mere relevant end nogensinde før, når man driver en virksomhed, der på trods af krise og usikkerhed skal levere på bundlinje med færre ressourcer. Der stilles kontinuerligt større krav til bedre performance og målopfyldelse, og med ProBI får virksomheden optimal mulighed for at anvende ProMark-data aktivt som beslutningsgrundlag.

Styrken ved ProMarks Business Intelligence-modul ProBI er, at det er designet som et aktivt beslutningsgrundlag, tilgængeligt i forhold til behov og situation - altid i realtid. Det har Kverneland Group Kerteminde, en af landets mest innovative virksomheder inden for hele græsområdet - skårlæggere, river, vendere, vogne og foderudstyr - taget konsekvensen af.

For Kverneland Group Kerteminde er udviklingen af nye innovative produkter nøglen til succes. Derfor har de gennem de senere år foretaget store investeringer for at øge kapaciteten, fleksibiliteten og kvalitetskontrollen, og én af disse investeringer er ProBI fra Mark Information.

Ledelsen efterstræbte et beslutningsgrundlag, som uden problemer kunne integreres med lønsystemet EPOS og SAP ERP, og som gennem skræddersyede datarapporteringer kunne fornekle prodcedurerne omkring Kverneland Group Kertemindes komplicerede bonusberegning.

Jan Weber Pedersen, CFO, Kverneland Group Kerteminde præciserer, at "produktionssystemet understøttes af et bonussystem, som tilgodeser alle, der er involveret i processen. Systemet tager højde for levering, kvalitet, produktivitet, jobviden, fleksibilitet, uddannelse og særlige ansvar. Dertil kommer, at vi udveksler mandskab mellem grupperne med deraf følgende fordeling af bonus, timer og omkostninger".

Ifølge Jan Weber Pedersen er BI-løsningen i ProMark på tid og job kernen i bonusberegningen med integration til EPOS og SAP. Og alt dette er en medvirkende faktor til motiverede og produktive medarbejdere, høj kvalitet, samt en sikker overholdelse af deadlines for levering af produkter. ProBI er således et helt naturligt valg for Kverneland Group Kerteminde, da den sikrer den høje kvalitet.

21.06.2017Mark Information A/S

Sponseret

Sådan sikrer man en succesfuld implementering af Workforce Management

Mark Information køber WinTid af Dansk Tidskontrol

04.04.2017Mark Information A/S

Sponseret

14.06.2016Mark Information A/S

Sponseret

Fem gode råd til implementering af mobil tidsregistrering

29.03.2016Mark Information A/S

Sponseret

VIL DU VIDE, HVORDAN DET GÅR MED VIRKSOMHEDEN? SPØRG HR!

25.01.2016Mark Information A/S

Sponseret

Datafangst med Workforce Management er lige så vigtig som lys og strøm

Giv handlekraften tilbage til produktionen og få mere ud af produktionsplanlægningen i SAP

05.11.2015Mark Information A/S

Sponseret