RareWine vælger Linde til vinlager

N.C. Nielsen er nu officiel leverandør til den succesfulde vinvirksomhed RareWine Group, som har valgt en avanceret Linde K-smalgangstruck, flere Linde-stablere og en komplet reolløsning til deres nye told- og afgiftslager i Vester Hassing.

RareWine Groups nye truck håndterer paller med kostbar vin og spiritus i op til otte meters højde og bidrager til pålidelig, præcis og sikker transport. Foto: N.C. Nielsen A/S.

Det nye højlager er ”state-of-the-art” inden for moderne lagerlogistik. Det rummer ikke mindre end 4.400 pallepladser, der i alt kan rumme 2.500.000 flasker vin. Vel at mærke meget kostbar vin og spiritus, der opbevares efter alle kunstens regler i rette temperatur og luftfugtighed.

RareWine-lageret er et rent Fort Knox. Der er 24 timers videoovervågning, fintfølende alarmer, bomme mod rambuktyverier og et højt sikkerhedsniveau for medarbejdere, gæster og fragtmænd.

I samarbejde med RareWine har N.C. Nielsen indrettet et otte meter højt smalgangslager med en Linde K-smalgangstruck og tre Linde-stablere. RareWine ønskede en totalleverandør, og her blev tidligere erfaringer med Linde-mærket udslagsgivende.

”Vi er vilde med Linde og N.C. Nielsen. De er gode til at lytte, imødekommer vores behov og har leveret på et højt niveau fra den indledende fase med rådgivning, over monteringen af smalgangsreolerne og til indkøring af Linde K-maskinen, der er vores nye flagskib. Vi har fået en optimal løsning med fokus på stor sikkerhed og påpasselig varehåndtering”, udtaler lageransvarlig Kim Harbøll Jellesen fra RareWine.

Linde K-smalgangstruck

Linde K-maskinen har en løftekapacitet på 1.500 kg, en semiautomatisk navigation og når nemt op i otte meters højde. Navigationen fungerer i et tæt samspil med indbyggede sikkerhedssystemer og motorer, der får Linde K-maskinen til både at køre og samtidig hæve, sænke eller rotere gaflerne i én bevægelse. Det giver et optimalt logistikflow og en sikker håndtering uden store udsving i højden.

Et særligt sikkerhedssystem i Linde K scanner gulvoverfladen ved intelligent at kombinere mekaniske og elektroniske sensorer. Under kørslen justerer Linde K-maskinen lasthjulene, når den opdager små ujævnheder på lagergulvet. Dette forhindrer smalgangstrucken i at svaje og giver en sikker og stabil tilstand for maskinføreren, når den dyrebare last skal håndteres.

Denne Linde K-smalgangstruck fra N.C. Nielsen er flagskibet på told- og afgiftslageret hos RareWine Group. Den håndterer paller med kostbar vin og spiritus i op til otte meters højde og bidrager til pålidelig, præcis og sikker transport.

Vi har, hos NC Nielsen, med stor interesse fulgt RareWines kometagtige succes, og er naturligvis glade for de har valgt N.C. Nielsens logistikløsning.

”RareWine har et meget spændende forretningskoncept, som vi gerne understøtter. Vi har fundet frem til en samlet løsning med håndplukkede Linde-maskiner og et gennemtænkt reolsystem, der gør håndteringen af de kostbare vine sikker, pålidelig og præcis. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde med RareWine og glæder os over deres imponerende resultater”, udtaler distriktschef Bo Lindegaard fra N.C. Nielsen.

Vil du vide mere?

Kontakte country manager – Linde, Lars Westmark fra N.C. Nielsen A/S på +45 99 83 83 83 eller mail law@nc-nielsen.dk om yderligere informationer til indholdet af denne pressemeddelelse.

Mere fra...

10.07.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Reachstacker med imponerende 180 ton løftekapacitet til Blue Water Shipping

24.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Fleksibel lagerhåndtering med elektrisk Terberg YT203-EV

02.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

08.04.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Ny plukketruck er længe ventet

08.03.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Linde lancerer nyeste lagerteknologi

28.11.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

ACO FUNKI: Linde har ændret hele logistikken