Robotlager fra Element Logic skal fremtidssikre succesfuld designvirksomheds logistik og lagerfunktioner

Society of Lifestyle, der står bag House Doctor, Meraki, Nicolas Vahé, Monograph og byNORD har investeret i et innovativt og fuldautomatisk robotlager fra Element Logic. De 16 robotter skal sikre endnu bedre service samt hurtigere levering til virksomhede

Når kunder fremover køber boliginteriør og livsstilsprodukter fra Society of Lifestyle, begynder varens rejse hos en topmoderne lagerrobot. Familievirksomheden har nemlig investeret i et AutoStore-robotlager fra Element Logic, som er et unikt og fuldautomatiseret lager, der betjenes af højhastigheds-robotter.

De i alt 16 robotter plukker automatisk de enkelte varer fra 20.000 kasser, og de skal sætte yderligere tempo på produkternes vej ud til kunderne. Den nye løsning er netop blevet indviet og taget i brug på virksomhedens lager i Ikast.

”Når vi kigger fremad, kan vi se et øget behov for at håndtere vores varer på en anderledes, effektiv og mere skalérbar måde. Investeringen vil effektivisere og lette arbejdet med at pakke ordrer betydeligt, og fremover kan vores medarbejdere koncentrere sig om at pakke større produkter, mens robotterne kan håndtere de mindre produkter,” lyder det fra CEO hos Society of Lifestyle, Martin Skov Hansen.

Høj leveringssikkerhed og -hastighed

Society of Lifestyles mange produkter forhandles via mere end 7.500 detailbutikker og webshops i Europa og USA. For virksomheden er målet at være den bedste partner for deres forhandlere – store som små – og her spiller den nye AutoStore en meget vigtig rolle.

”Vi vil gerne give vores forhandlere en fremragende service og den samme grad af leveringssikkerhed og -hastighed, som vi kender det fra B2C-segmentet. Her er vi vant til at modtage vores varer inden for utrolig kort tid, og med AutoStore er vi et stort skridt nærmere at kunne realisere dette,” forklarer Martin Skov Hansen.

Han forventer samtidig, at det nye robotlager vil frigive cirka 1.000 m2 lagerplads i forhold til virksomhedens manuelle lagersetup.

Verdens førende AutoStore-installatør

Det er Element Logic – verdens førende AutoStore-integrator i 2020 målt på antal installerede anlæg – der skal levere og installere Society of Lifestyles robotlager.

”Society of Lifestyle er en virkelig spændende virksomhed med nogle sunde værdier og store ambitioner for fremtiden. Deres investering i og brug af deres AutoStore-anlæg er dybt forankret i virksomhedens strategi, og vi er superglade for at være en del af projektet,” siger Nikolaj Bjørn Eriksen, adm. direktør i Element Logic Danmark.

Mere fra...

18.01.2024Element Logic AS

Sponseret

Mød Element Logic på Ehandelsdagen 2024

23.10.2023Element Logic AS

Sponseret

Element Logic Danmark bliver Børsen Gazelle 2023

14.09.2023Element Logic AS

Sponseret

Mød Element Logic på E-handelskonferencen 2023

04.09.2023Element Logic AS

Sponseret

AutoStore rykker ind i dentalbranchen

22.06.2023Element Logic AS

Sponseret

Sanistål foretager kæmpe udvidelse af sit AutoStore-robotlager

08.05.2023Element Logic AS

Sponseret

Onlineapoteket Apotea fremviser verdens første plukkerobotløsning integreret med AutoStore