Rod i etiketter og labels?

Har du 100 forskellige etiketter, labels og stregkoder du skal styre i produktionen?

Fejlmærkning koster dyrt i produktionsvirkomheder.

29.10.2013

Sponseret

Ashley Brereton, TECSYS A/S

Få 100% styr på etiketter og labels. Du har behov for versionsstyring af etiketlayout: Hvem har designet den nye etiket og sikrer at alle maskiner (printere, pakkerobotter, transportbånd, RFID) får de samme informationer om batchnr., pakkedato, kundespecifik layout mv.?

Fejlmærkning i produktionsvirksomheder koster årligt mange millioner af kroner og det er spildte penge. Især inden for fødevareindustrien sker der hele tiden nye ændringer på mærkningsområdet. Allerede fra december 2014 skal de nye regler fra Fødevarestyrelsen anvendes og der stilles krav til alt fra skriftstørrelser, frysedatoer, allegener til sammensat kød og information til vegetarer eller veganere. Det kan betyde store ændringer af etiketter og layout. 

Firmaet PCSYS har udviklet PCSYS Label Print Server som anvendes af virksomheder med behov for styring af udskrift af mange forskellige labels. Typisk vil det være en produktionsvirksomhed som producerer til ordrer og dermed har behov for kundespecifikke eller ordrespecifikke labels f.eks. med kundens logo eller varedeklarationer. Fra en central PC sikrer du at alle maskiner har den samme etiketinformation.

"Før i tiden kunne der gå timer med at omstille alle vores printere til en ny produktion. Derefter skulle vi kontrollere om stregkodeinformationen var korrekt. Nu vælger vi hvilken produktion vi skal kører og hvilken etiketversion der skal på. Det har sparet mange timer i produktionen og minimerer fejl."

PCSYS LabelPrint Server håndterer en central styring af alle printere og mærkningsudstyr i produktionen. Severen kan tilsluttes alle de decentrale printere og samle mærkningsopgaven i en enhed. Således kan produktionsvirksomhederne hurtigt ændre produktion og få en individuel mærkning. Det sparer tid, penge og sikrer kunderne hurtig leverancer. 

Systemet anvendes blandt flere virksomheder. Herunder: Chr. Hansen, Lantmännen og Danfoss.

Se film og få en uddybet forklaring: http://www.youtube.com/watch?v=h4KTGnFMyPQ

Demonstration: http://www.youtube.com/watch?v=gPQHRvjdn5k

Fødevarestyrelsens nye regler: http://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/M%C3%A6rkning-af-f%C3%A6...

Mere fra...

04.04.2024TECSYS A/S

Sponseret

Er dit lager klar til en omnichannel strategi?

04.04.2024TECSYS A/S

Sponseret

Lagerteknologi: Top 5 systemer til at øge effektiviteten

08.12.2023TECSYS A/S

Sponseret

Modernisering og effektivisering af distribution gennem Tecsys Transport Management System

08.12.2023TECSYS A/S

Sponseret

WMS og Lagerautomation: De sidste 7 gode argumenter du mangler

08.12.2023TECSYS A/S

Sponseret

Magasin du Nord transformerer omnichannel ordrestyring med Tecsys Omni™ OMS

23.11.2023TECSYS A/S

Sponseret

Tecsys Grønne Shop fejrer Black Friday med stor rabat helt frem jul