Samspillet mellem EDI og Business Central (BC)

Hør om hvordan du får mere ud af Business Central med EDI.

Samspillet mellem EDI og Business Central (BC).

Hvis du har NAV (Microsoft Dynamics NAV) så ved du måske, at NAV er ved at blive udfaset. Det betyder, at uanset hvilken version du benytter, vil supporten på sigt ophøre. Derfor er det af afgørende, at du tænker på, hvad der skal være din virksomheds næste skridt.

Eftersom Microsoft Dynamics NAV ikke længere modtager automatiske opdateringer, anbefaler vi virksomhederne at begynde at udforske Business Central som den fremtidssikrede løsning allerede nu.

Hvis du står over for en opdatering i den nærmeste fremtid, kan det være yderst fordelagtigt at overveje at implementere EDI  som en del af din ERP-opgradering.

Hvis du står over for en opdatering i den nærmeste fremtid, kan det være en stor fordel at overveje at implementere EDI i forbindelse med din ERP-opgradering. Kombinationen af Business Central og EDI med at optimere dine forretningsprocesser, reducere omkostninger og forbedre produktiviteten, hvilket kan føre til øget konkurrenceevne og succes på markedet.

Uanset om du planlægger at opgradere fra NAV til BC eller allerede anvender BC, kan du med fordel deltage i vores webinar. I samarbejde med Logos Consult afholder vi nemlig et webinar, hvor du kan lære, hvordan du kan optimere Business Central med EDI.

Webinaret bliver afholdt i dag onsdag den 27. september kl. 10.00 – 10.45.

Du kan tilmelde dig her!

Mere fra...

02.04.2024TrueCommerce

Sponseret

Nyt om elektronisk fakturering i Belgien

27.03.2024TrueCommerce

Sponseret

Stay Compliant: E-invoicing Updates (April)

26.03.2024TrueCommerce

Sponseret

Elektronisk fakturering i Tyskland

14.03.2024TrueCommerce

Sponseret

CTC vs. Post Audit

04.03.2024TrueCommerce

Sponseret

I morgen: Webinar om EDIFACT

03.03.2024TrueCommerce

Sponseret

Styrk din forretning med Dynamics 365 FO