SAWO har automatiseret arbejdsprocesser med håndterminaler og software fra Delfi Technologies

SAWO A/S, Nordens førende leverandør af hydrauliske- og lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenørbranchen, har forenklet arbejdsgangene på deres værksteder landet over. Her har en digital løsning fra Delfi Technologies med håndterminaler og brugervenlig software effektiviseret lagerdriften.

Foto: Delfi Technologies

SAWO A/S, Nordens førende leverandør af hydrauliske- og lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenørbranchen, har forenklet arbejdsgangene på deres værksteder landet over. Her har en digital løsning fra Delfi Technologies med håndterminaler og brugervenlig software effektiviseret lagerdriften.

SAWO er en dansk virksomhed, der kontinuerligt prioriterer at forbedre arbejdsprocesser og forenkle medarbejdernes dagligdag gennem automatisering og effektivisering af arbejdsgange. Samtidig er et konstant opdateret overblik over lagerbeholdningen afgørende for at sikre, at medarbejderne altid har den nødvendige viden om, hvilke reservedele der er tilgængelige, og hvilke der ikke er det. Korrekte registreringer er nemlig afgørende på virksomhedens værksteder, som servicerer kunder fra afdelinger og samarbejdspartnere landet over.

Af denne grund har SAWO valgt Delfi Technologies som leverandør af en digital løsning med håndterminaler og software. En løsning, der har automatiseret og strømlinet tidkrævende arbejdsprocesser på virksomhedens værksteder og har resulteret i en mere effektiv håndtering af reservedele og reparationer.

Delfi Technologies har hjulpet os med at frigive værdifuld tid hos vores medarbejdere, som har fået et digitalt værktøj til at køre vores lagre effektivt og problemfrit.

Peter Bæk økonomichef, SAWO A/S

Effektiv lagerstyring gør en forskel

Ved at automatisere og optimere lagerstyringen har SAWO fået muligheden for at arbejde smartere og mere proaktivt, hvilket sikrer en optimal og problemfri håndtering i arbejdet med reparationer og registrering af reservedele. Det giver virksomheden mulighed for at levere en bedre service og tilfredshed blandt deres kunder.

– Delfi Technologies har hjulpet os med at frigive værdifuld tid hos vores medarbejdere, som har fået et digitalt værktøj til at køre vores lagre effektivt og problemfrit, siger Peter Bæk, der er økonomichef hos SAWO A/S.

– Det gør en stor forskel for os og betyder blandt andet, at vi kan arbejde smartere, mere korrekt og fokusere på præcis dét vi synes er sjovere – nemlig at servicere vores kunder og aflaste dem i deres hverdag.

Med Delfi Technologies’ håndterminaler og software kan SAWO nemt og hurtigt administrere virksomhedens lagerbeholdning på tværs af forskellige afdelinger. Fra løbende lageroptælling til varemodtagelse, indkøb og registrering af vareforbrug/reservedele til sager, kan medarbejderne nu udføre alle opgaver på en mere effektiv og nøjagtig måde.

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Den rette løsning med stor fleksibilitet

SAWO har valgt at benytte sig af håndterminaler med fysisk tastatur (model: Delfi PM67) til værksteds- og lagermedarbejderne, der passer til virksomhedens specifikke behov og arbejdsmiljø. En væsentlig faktor er nemlig den praktiske anvendelighed i et miljø præget af reparationer og servicearbejde, hvor fingrene ofte bliver beskidte med olie.

En anden væsentlig faktor, er at løsningen med håndterminaler og den brugervenlige software passer til alle – lige fra de helt yngste lærlinge til de mere erfarne værksteds- og lagerfolk på 70 år. Løsningen er i øvrigt løbende blevet udvidet hen over de senere år, hvor nye håndterminaler og funktioner er kommet til i forbindelse med ændringer i virksomhedens behov.

– Vi har gennem mange år haft et tæt samarbejde med Delfi Technologies, der har leveret vores håndterminaler og scannere. Med tiden var behovet for en opgradering og fremtidssikring af vores løsning dog blevet uundgåelig. Her trådte Delfi Technologies til og hjalp os med at finde den rette løsning til vores nuværende og fremtidige behov, forklarer Peter Bæk.

Om SAWO

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af førsteklasses hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenørbranchen. Med et stærkt fokus på kvalitet og service har SAWO etableret sig som en betroet partner for virksomheder i branchen. Virksomhedens medarbejdere udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Om Delfi Technologies

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og digitale prisskilte- primært til detail-, lager og logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 140 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra...

04.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Tættere på kunderne med digitale prisskilte

03.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Erfaren cykelforhandler har succes med digitale prisskilte

30.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

24/7 ubemandede butikker vinder frem med digitale prisskilte

29.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cycle Sport Silkeborg optimerer kundeoplevelsen med digitale prisskilte

21.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Effektiv lagerstyring med Delfi Technologies på NORMALS nye topmoderne 78.000 m2 logistikcenter

13.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cube Store – Radsport Bert drager fordel af digitale prisskilte