Scanel International A/S: Optimeret lager- og sagsstyring med håndterminalløsning fra Delfi

Med sin primære baggrund inden for skibsreparation og skibsbygning, har virksomheden Scanel International A/S nu udvidet sine aktiviteter til nye sektorer, herunder havvindmøller i Nordsøen. For at imødekomme de voksende krav til lagerstyring og sagsbehandling har man derfor besluttet at opgradere virksomhedens håndterminalløsninger, hvor Delfi Technologies er valgt som samarbejdspartner.

Foto: Delfi Technologies

Med sin primære baggrund inden for skibsreparation og skibsbygning, har virksomheden Scanel International A/S nu udvidet sine aktiviteter til nye sektorer, herunder havvindmøller i Nordsøen. For at imødekomme de voksende krav til lagerstyring og sagsbehandling har man derfor besluttet at opgradere virksomhedens håndterminalløsninger, hvor Delfi Technologies er valgt som samarbejdspartner.

Scanel International A/S, en førende el-installatørvirksomhed med fokus på skibsreparation og skibsbygning, ønskede at øge effektiviteten i deres arbejdsprocesser ved at muliggøre brugen af deres mobile håndterminaler og software på fjernlokationer såsom byggepladser og havneområder. Af denne grund har virksomheden opgraderet deres håndterminalsoftware ved at migrere fra en ældre Windows-platform til en mere moderne Android-løsning fra Delfi Technologies.

Godt nok har der været et skifte fra Windows til Android, men det har vi faktisk ikke oplevet. Det hele er gået forbløffende smidigt. Man kan virkelig mærke, at der er nogle hos Delfi, som ved hvad de laver

Jesper Sørensen hos Scanel International A/S

En nem og smidig migrering

Scanel International A/S valgte Delfi Technologies som leverandør af virksomhedens nye håndterminalløsning tilbage i 2004, en løsning som dengang var baseret på Windows. I januar 2024 blev denne løsning opgraderet til en Android-baseret platform. Dette skift har ikke kun forbedret deres systemets ydeevne, men har også åbnet muligheder for brug af terminaler og software på fjernlokationer såsom byggepladser og havneområder. De nye håndterminaler (model: Delfi PM85) kan nemlig benytte SIM-kort, så reparatører nemt kan anvende løsningen, selvom de står på en byggeplads.

At skifte fra Windows håndterminaler til Android håndterminaler har flere fordele, især når det kommer til effektivitet, fleksibilitet og brugervenlighed. Android-platformen tilbyder en nyere teknologisk infrastruktur sammenlignet med ældre Windows-systemer. Dette betyder, at Android håndterminaler typisk har mere moderne hardware og software med hurtigere ydeevne, bedre batterilevetid og forbedret brugervenlighed.

Migreringen fra Windows til Android-løsning har været en succes for Scanel International A/S. Den problemfri overgang har tilladt dem at fortsætte deres drift uden forstyrrelser og har samtidig forbedret virksomhedens effektivitet.

Foto: @Delfi Technologies A/S

Foto: @Delfi Technologies A/S

Foto: @Delfi Technologies A/S

Effektiv sagsstyring og lagerstyring

Håndterminalerne passer nøjagtigt til virksomhedens behov og krav. Disse terminaler tillader nemlig en effektiv sagsstyring og lagerstyring. Enhederne bruges i høj grad til at lette sagsstyringen ved plukning af komponenter fra lager til brug på f.eks. skibe under reparation.

En nøjagtig registrering af varer er en markant fordel for reparatører ved anvendelsen af håndterminalerne under plukning fra lageret. Ved at benytte håndterminalerne til plukningsprocessen bliver hver enkelt komponent eller del registreret på stedet, hvilket eliminerer risikoen for fejl eller manglende oplysninger.

Denne nøjagtige registrering sikrer også, at der ikke opstår forsinkelser eller misforståelser i forbindelse med lagerbeholdning og vareforbrug. Reparatørerne kan være sikre på, at de har de korrekte komponenter til rådighed, når de skal ud for at udføre reparationer eller vedligeholdelsesopgaver på skibene.

Derudover er håndterminalerne integreret med virksomhedens Microsoft Navision og benyttes også til statusoptællinger, hvilket sikrer, at der opretholdes nøjagtige oplysninger på tværs af virksomhedens forskellige lagre og lokationer. Håndterminalen kan nemlig tilknyttes forskellige lokationer, så der kan udføres statusoptællinger uanset hvilken lokation eller lager de befinder sig i.

Om Scanel International A/S

Scanel International A/S er en veletableret virksomhed inden for el-installationsbranchen med ekspertise inden for reparation og konstruktion af skibe. Grundlagt med en vision om at levere højkvalitetsløsninger inden for maritime industrier, har Scanel International A/S opnået anerkendelse som en pålidelig partner både nationalt og internationalt.

Virksomheden har etableret sig som en førende aktør inden for skibsreparation og skibsbygning og har med succes udført projekter på tværs af forskellige segmenter af søfartsindustrien. Fra små reparationer til omfattende konstruktioner har Scanel International A/S demonstreret en fremragende evne til at imødekomme kundernes behov og sikre høj kvalitet og pålidelighed i alle deres leverancer.

Om Delfi Technologies

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og digitale prisskilte- primært til detail-, lager og logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 140 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra...

04.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Tættere på kunderne med digitale prisskilte

03.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Erfaren cykelforhandler har succes med digitale prisskilte

30.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

24/7 ubemandede butikker vinder frem med digitale prisskilte

29.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cycle Sport Silkeborg optimerer kundeoplevelsen med digitale prisskilte

21.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Effektiv lagerstyring med Delfi Technologies på NORMALS nye topmoderne 78.000 m2 logistikcenter

13.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cube Store – Radsport Bert drager fordel af digitale prisskilte