Servodan A/S vælger Apport WMS Basic

Servodan har valgt Apport WMS Basic til styring af lageret på lokationen i Sønderborg.

Servodan A/S vælger Apport WMS Basic

Servodan har valgt Apport WMS Basic til styring af lageret på lokationen i Sønderborg. Apport WMS Basic skal sammen med lagerautomater fra Kardex Remstar udgøre kernen i det fremtidige lagersetup.

"Servodan bliver den første kunde på Apport WMS Basic, og vi er naturligvis rigtigt glade for, at Servodan har valgt netop denne platform til deres fremtidige lagerlogistik. Vi glæder os til at kunne være med til at indfri de forventninger, som Servodan har til Apport WMS Basic og til samarbejdet med os", udtaler salgsdirektør Asger Sandberg Petersen fra Apport Systems A/S.

Apport WMS Basic bygger på samme teknologi, software og erfaringer fra Apport WMS, som er løsningen til større og mere komplekse lagre. Forskellen er at Apport WMS Basic er fokuseret på fast funktionalitet til understøttelse af mindre lagre og koster under en tredjedel af prisen for en løsning baseret på Apport WMS.

Læs mere om Apport WMS Basic her.

Om Servodan:

Servodan har i mere end 50 år været kendt som leverandør af markedets stærkeste og mest holdbare sensorer og systemløsninger til intelligent lysstyring.

Fællesnævneren er maksimal komfort for brugerne og minimalt energiforbrug. Og samtidig er Servodans produkter kendetegnet ved høj kvalitet, lang holdbarhed og meget enkel installation, idriftsætning og anvendelse.

Vil du vide mere om Servodan, kan du læse mere her: www.servodan.dk

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Asger Sandberg Petersen fra Apport Systems A/S på mobil: +45 4177 3550 eller på mail: asp@apportsystems.com.

Mere fra...

19.02.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Episode 1 Fremtiden for lagerstyring: AI og automatisering

31.01.2024Apport Systems A/S

Sponseret

P/H Poul Hansen får Apport Systems Enterprise lagerstyring.

30.01.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Matas' vej til effektiv lagerstyring

19.12.2023Apport Systems A/S

Sponseret

Verdensmarked spilleren FlowCon International får Apport WMS.

DRINX vælger Apport WMS

30.06.2023Apport Systems A/S

Sponseret

Wexøe A/S har valgt Apport WMS, og vi kunne ikke være gladere.

12.05.2023Apport Systems A/S

Sponseret