Smartere håndtering med automatiserede truck fra Toyota

Toyota Material Handling lancerer en ny og udvidet serie af automatiserede førerløse lagertruck. Den hæver produktiviteten op på et nyt niveau ved at tilbyde skalerbare løsninger.

AGV range fra Toyota.

Automatisering optimerer håndtering af vareflowet og minimerer skader, tidsforbrug og dermed omkostninger. Personalet kan bruge tid på at løse mere komplicerede opgaver i stedet for det monotone arbejde. Automatiseret pallehåndtering kræver også mindre vedligeholdelse og energi og bidrager til produktiviteten og sikkerheden. Investeringen er typisk tjent hjem på 2 år. 

Præcis navigation

Autopilot truck fra Toyota understøtter to meget præcise og adaptive navigationsteknologier, reflektor-navigation eller reference-navigation, eller en kombination af disse teknologier. Med sidstnævnte løsning kan truck skifte mellem at bruge reflektorer i et område og at bruge omgivelserne som reference i et andet område. 

Sikker og præcis pallehåndtering

Autopilot truck er programmeret til at udføre alle registrerer forhindringer og forebygger kollisioner. Lastsensorer og kameraer øger præcision og sikrer lasthåndteringen yderligere.


Intelligent kommunikation

Alle Autopilot truck styres af Order Manager udviklet af Toyota. Denne software kan anvendes uafhængigt eller til kommunikation med lagerets styre- og produktionssystemer. Order Manager holder styr på lagring af varer, ordrer, trafik og flow takket være den intelligente flådestyring og integrationen med ERP/WMS.

Intelligent opladning

Autopilot truck kan udstyres med lithium-ion batterier, der er op til 30 % mere energieffektive med samtidig reduktion af CO2 udledningen. Med automatisk opladning kan truck oplades hurtigt mellem opgaverne uden brug af personale eller opladningsrum, hvilket gør løsningen fuldautomatisk.

Autopilot serien er baseret på de gennemprøvede Toyota lagertruck. Disse understøttes fuldt ud af Toyota’s serviceorganisation. Professionel service og systemsupport er inkluderet for at sikre maksimalt afkast af investeringen.

Se brochuren her >>

Mere fra...

08.12.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

08.12.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Din logistikterminal skal være grøn, automatisk og fleksibel

06.12.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Din logistikterminal skal være grøn, automatisk og fleksibel

01.12.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Supply chain planning er 90 procent mennesker

20.10.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Skift fra diesel til elektrisk gaffeltruck reducerer Danpals CO2-aftryk med 79%

16.10.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Optimal Materialehåndtering i Køle- og Frysehuse