Spændende agenda for TrueCommerces Inspirationsdag

Den fulde agenda er klar – så tilmeld dig i dag!

Spændende agenda for TrueCommerces Inspirationsdag.

Til oktober afholder TrueCommerce et arrangement for vores kunder, partnere og andre med interesse for elektronisk samhandel og eCommerce.

Hovedtemaer
Online salg via Amazon og andre markedspladser, webshops og PIM: Dette er blevet en del af strategien for mange virksomheder, hvad enten de sælger B2B eller B2C.

I Århus kan du høre Sales and Marketing Director / Co-Owner Morten Bo Madsen fra Australian Bodycare fortælle om deres succes med at sælge via Amazon, og i København fortæller CEO Peter Wedelheim fra Nupo A/S, hvordan Nupo indtog det tyske marked via Amazon.

Dropshipping: Chief Business Development Officer Steen Kokholm fra Imerco fortæller om et spændende dropshipping-projekt med Imercos leverandører, herunder strategi, understøttelsen af et større sortiment og vækst samt key learnings fra projektet.

Nyt fra EDI- og digitaliseringsverden: Hos Kvik A/S har man startet en række digitaliseringsprojekter op – Head of IT Development Tom Bober Tønnersen fra Kvik fortæller om nogle af de overvejelser, der ligger bag investeringen i EDI & digitalisering.

TrueCommerce giver også en update på de seneste / kommende lovkrav til digital dokumentudveksling, som din virksomhed skal være opmærksom på, hvis I ønsker at handle med globale leverandører og kunder.  

Agenda & tilmelding

Århus
Dato: Tirsdag 26. oktober 2021 kl. 9.00-13.00
Sted: Smedien, Værkmestergade 7, 8000 Aarhus C

 Agenda & tilmelding

København
Dato: Torsdag 28. oktober 2021 kl. 9.00-13.00
Sted: Tivoli Congress Center, Arni Magnussons Gade 2 - 4, DK-1577 København V

 Agenda & tilmelding

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte marketingansvarlig Anita Waaben: anita.waaben@truecommerce.com. Vi håber på at se dig!

Mere fra...

04.07.2024TrueCommerce

Sponseret

B2G-e-fakturering i Litauen

03.07.2024TrueCommerce

Sponseret

Digitaliser din supply chain

02.07.2024TrueCommerce

Sponseret

En introduktion til elektronisk fakturering

01.07.2024TrueCommerce

Sponseret

Nyt om PEPPOL

15.05.2024TrueCommerce

Sponseret

Obligatorisk e-fakturering i Polen

14.05.2024TrueCommerce

Sponseret

Det nye e-faktureringsmandat i Tyskland