Spar på optimering af processer - Tag en test og få en rapport med konkret estimat

Tag en hurtig test. Få lidt bedre overblik og mere viden. Vi sender en rapport med jeres egne tal og et konkret bud på, hvor meget din virksomhed kan spare ved at skifte jeres ERP og sætte strøm til processerne med Microsoft Business Central.

Tag en test - slip for sælgeren.

Du ved sikkert allerede, at du nok på et tidspunkt skal skifte til et mere moderne ERP, eksempelvis til Business Central. Men du er ikke helt dér, hvor du vil i gang med snak med en forhandler. Så skal du kigge her:

Hvis du blot vil have en lidt bedre fornemmelse af, hvor din virksomhed står i forhold til at skifte til Microsoft Dynamics 365 Business Central-løsningen – og du ikke orker en længere telefonsamtale, eller et møde med en lang salgstale?

Så tag vores tests og få et overblik på under 5 minutter.

https://www.addvision.dk/alt-om-addvision/nyheder-og-seminar/blog/proev-vores-business-central-tests/

Spar tid og penge

Du kan både finde ud af, hvor meget du helt konkret kan spare af tid og penge i en af din virksomheds afdelinger: Vi sender kvit og frit en rapport baseret på jeres egne oplysninger.

Få overblikket over hvad I har brug for

En anden mulighed er at finde ud af, om du kan gribe alle tilbuddene om "Kom hurtigt og billigt i gang med Business Central standard-løsningen" ... eller om din virksomhed har brug for tilføjelser som apps og integrationer? Det vil spare jer for store økonomiske overraskelser og ekstraregninger undervejs i forløbet, når du selv har overblik og indsigt fra starten.

Vi rådgiver – i stedet for at sælge.

Måske køber du Business Central, når du har været i kontakt med os, måske gør du ikke. Det er dit valg, og det er definitionen på “uforpligtende”

I det mindste får du ikke tvunget en velsmurt og genbrugt salgstale ned i halsen. Det er blandt andet derfor, vi har lavet testene. I stedet er du blevet meget klogere på, hvad din fremtidige Business Central-løsning helt præcist kan gøre for din virksomheds effektivitet, vækst og bundlinje.

Vores ekspertiseområder er ERP-løsninger og WMS - og integrationer, automatisering og optimering, IT-Infrastruktur, hosting, outsourcing, serviceaftaler, rådgivning med mere. Det har vi arbejdet med og rådgivet om i 30 år.

Tag testene, bliv klogere. Og får du lyst til at vide mere, er du altid velkommen til en gratis og uforpligtende snak.

Mere fra...

05.04.2022ADDvision a/s

Sponseret

Insight Cosmetics Group Europe procesoptimerede lageret med WMS for at understøtte strategisk vækst

01.03.2022ADDvision a/s

Sponseret

Spar på optimering af processer - Tag en test og få en rapport med konkret estimat

15.11.2021ADDvision a/s

Sponseret

ERP Hosting med maksimal performance

02.08.2021ADDvision a/s

Sponseret

Perfekte IT-projekter med erfaren projektledelse

05.01.2021ADDvision a/s

Sponseret

Leje og lease IT. Bedre likviditet

24.11.2020ADDvision a/s

Sponseret

5 sandheder om Business Central