Swisslog styrker konkurrenceevnen med ProMark!

Swisslog implementerer ProMark i den svenske virksomhed i Boxholm.

Swisslog er ny kunde hos Mark Information.

Swisslog leverer komplette distributionsanlæg og lagre, gerne, men ikke nødvendigvis med høj automatiseringsgrad. De er desuden kompetente konsulenter inden for deres område og hjælper deres kunder til økonomisk fornuftige løsninger som øger kundernes konkurrenceevne gennem leverance af effektive logistikanlæg. Swisslogs egenudviklede applikation WarehouseManagerTM (WM) udgør basen for styringen af de anlæg de leverer.

Swisslog er et globalt foretagende med hovedkontor i Schweiz. Den del af Swisslog som har valgt ProMark, tilhører Warehouse & Distribution Solutions-divisionen og har hovedkontor i Sverige (Boxholm), Ostrig (Sipbachzell) og Kina (Kunshan).

Som støtte til forretningen har Swisslog valgt ProMark fra Mark Information som workforce management-løsning, integreret med selskabets koncernfælles forretningssytem SAP ECC6.0 samt lønsystemerne i selskabets forskellige virksomheder.

I første omgang implementerer Swisslog ProMark i den svenske virksomhed i Boxholm. Løsningen omfatter tidsregistrering for alle timelønnede, funktionærer og entreprenører baseret på vores seneste portal- og mobilitetsteknologi samt industriløsningen til produktionsrapportering. Integrationen af ProMarks produktionsmodul til SAP ECC6.0 giver detalheret rapportering, planlægning og opfølgning, herunder blandt andet efterberegninger baseret på faktiske data.

Efterfølgende skal ProMark rulles ud til de to andre Swisslog-virksomheder i Østrig og Kina, hvilket sker i løbet af 2014.
 

21.06.2017Mark Information A/S

Sponseret

Sådan sikrer man en succesfuld implementering af Workforce Management

Mark Information køber WinTid af Dansk Tidskontrol

04.04.2017Mark Information A/S

Sponseret

14.06.2016Mark Information A/S

Sponseret

Fem gode råd til implementering af mobil tidsregistrering

29.03.2016Mark Information A/S

Sponseret

VIL DU VIDE, HVORDAN DET GÅR MED VIRKSOMHEDEN? SPØRG HR!

25.01.2016Mark Information A/S

Sponseret

Datafangst med Workforce Management er lige så vigtig som lys og strøm

Giv handlekraften tilbage til produktionen og få mere ud af produktionsplanlægningen i SAP

05.11.2015Mark Information A/S

Sponseret