Tættere på kunderne med digitale prisskilte

Min Købmand i Mern, byens lokale supermarked omfavner digital teknologi og har fået mere tid til kunderne efter at have installeret digitale prisskilte fra Delfi Technologies.

Foto: Delfi Technologies

Min Købmand i Mern, byens lokale supermarked omfavner digital teknologi og har fået mere tid til kunderne efter at have installeret digitale prisskilte fra Delfi Technologies.

Min Købmand Mern er en del af den velkendte Min Købmand-kæde, der tilbyder dagligvarer og hverdagsprodukter til lokalsamfundet. Beliggende i Mern, en mindre by i Danmark, er butikken et centralt knudepunkt for lokalsamfundets daglige indkøb.

Som mange andre supermarkeder har den lokale købmand fulgt trenden ved at erstatte papirskilte med digitale prisskilte. Dette initiativ sparer både tid og ressourcer for personalet, som i stedet kan fokusere mere på kundeservice og mindre på den tidskrævende opgave med at skifte hyldeforkanter.

Den digitale teknologi repræsenterer et væsentligt skridt fremad i effektiviseringen af butiksdriften, da det er både hurtigt og nemt at opdatere priser og produktinformationer med de digitale prisskilte, hvilket også sparer tid og reducerer brugen af papir.

Med de digitale prisskilte fra Delfi Technologies er det blevet utroligt nemt for os at opdatere priser og vareinformation direkte fra kontoret. Denne teknologi frigiver vores medarbejders tid, så vi kan fokusere endnu mere på vores kunder og sikre, at vores varer altid præsenteres på bedste vis.

Per Thøfner købmand, Min Købmand Mern

En del af noget større

I dag er lokale købmænd i mindre byer ofte udfordret af konkurrencen fra større byer, hvor kundernes dagligvareindkøb i højre grad foretages. Min Købmand Mern er et strålende eksempel på, hvordan ny teknologi kan bruges til at forbedre kundernes oplevelse og samtidig styrke lokalsamfundet.

Min Købmand er en del af Dagrofa, en af Danmarks førende dagligvarekoncerner, som også omfatter Meny, Spar og Let-Køb. I dag har mere end 300 butikker under Dagrofa installeret digitale prisskilte fra Delfi Technologies.

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Moderne butiksdrift: Digitale prisskilte optimerer kundeoplevelsen

Med investeringen i digitale prisskilte kan Min Købmand Mern forbedre kundeoplevelsen og optimere butiksdriften. Butikken har fået frigjort mere tid til at betjene kunderne og sikre, at butikken fortsat er et centralt og aktivt element i lokalsamfundet.

– Med de digitale prisskilte fra Delfi Technologies er det blevet utroligt nemt for os at opdatere priser og vareinformation direkte fra kontoret. Denne teknologi frigiver vores medarbejders tid, så vi kan fokusere endnu mere på vores kunder og sikre, at vores varer altid præsenteres på bedste vis, udtaler Per Thøfner, der er købmand hos Min Købmand i Mern.

I modsætning til andre købmand i Dagrofa regi har Min Købmand Mern valgt en unik tilgang ved at bruge mørkegrå prisskilte frem for de traditionelle hvide.

Om Min Købmand

Min Købmand er din lokale nærbutik med et bredt udvalg af dagligvarer. Med en kerneværdi om at være tæt på kunderne og tilbyde personlig service er Min Købmand-kæden kendt for sit nære forhold til lokalsamfundet.

Om Delfi Technologies

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og digitale prisskilte- primært til detail-, lager og logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 140 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra...

04.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Tættere på kunderne med digitale prisskilte

03.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Erfaren cykelforhandler har succes med digitale prisskilte

30.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

24/7 ubemandede butikker vinder frem med digitale prisskilte

29.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cycle Sport Silkeborg optimerer kundeoplevelsen med digitale prisskilte

21.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Effektiv lagerstyring med Delfi Technologies på NORMALS nye topmoderne 78.000 m2 logistikcenter

13.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cube Store – Radsport Bert drager fordel af digitale prisskilte